Od koho: ppdbach | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: ladicka | Datum a cas: 07.01.2009 22:40 |
ozaj a ta ladicka je asi kecupova lebo moja veru nie ----------------------------------------- (2009-01-07 22:23:17) ppdbch napisal(a): jako ze sa cervenca nedotyka nedostatok plynu, sak minuty na cervenci tak velmi rychlo plynu... a ozaj aby som nezabudol, zistil som, ze by som mal trochu brat veci vaznejsie a tak som sa rozhodol, ze uz nebude ppdbch, odteraz ma budete poznat pod skratkou ppdbach ----------------------------------------- (2009-01-07 18:45:26) qviker napisal(a): nazdarek, tak ako,este mate teplo v bytoch ?pri sučasnej kríze ma napadlo,že čoho sa iste nijako nedotkne nedostatok plynu a nasledne elektriny na slovensku ja chata na Červenci.... :-D ----------------------------------------- (2009-01-07 02:49:53) folky napisal(a): vsetkym ktorí neslavili NY2009 na zeleznom prajem nech sa im do tohto roku zmestí veľa šťastia a ten kto si zabudol ladičku na gitaru, tj. Kečup alebo Dušan, nech vie že je u mňa a majú na to dva dni aby mi zavolali, lebo potom som na Slovensku až vo februari.držte sa tu a oslavujte každý deň, carpe diem, vita nostra brevis est. |