Od koho: jojo Carovne slovicko: tutok
Predmet: Piwko Porter - ZWUK Datum a cas: 10.02.2009 22:39

no... podla toho, aky papier :-D

-----------------------------------------

(2009-02-10 20:18:13) camay napisal(a):
qviko, nie je nič zavádzajúcejšie ako tých pár ľudských zmyslov, a esej na tuto testosterónovú tému by bola nudná. Jediné v čom s tebou súhlasím je, že by bola krátka a bezpriestorová a to by ma nebavilo. Aspoň som si opäť uvedomil, že papier znesie všetko, naozaj všetko!

(2009-02-10 18:03:44) qviker napisal(a):
očúvaj Camey,a doma pri sexe máš tiež takú fantáziu ???teraz si písal o zvuku tam nám napíš o zrakových vnemoch : -),takú krátku erotickú sondu

(2009-02-10 14:25:56) camay napisal(a):
a takto by to predsa opisal qviker, asi ti unikli suvislosti ...

(2009-02-10 14:23:51) camay napisal(a):
Jojo, ved som ta varoval na uvod, ale ako relax je tak super z casu na cas nieco vyplodit

(2009-02-10 13:49:21) jojo napisal(a):
teda ja si rada nieco precitam, ale co je moc, to je moc..

(2009-02-10 13:48:56) jojo napisal(a):

no toto uz sa fakt neda, ved ty si hotovy grafoman!

(2009-02-09 22:21:56) camay napisal(a):
Pokračowanie opisu zvuku:

Wážení, naše pojednáwanie o zwuku, ktorý mi wyrazil dych opisujem w nasledowných wetách. Dopredu upozorňujem powahy jedincow, ktorí si dokážu zwuk takpowediac naživo predstawiť, môže opis spôsobiť náhly náwal bližšie nešpecifikowanej radosti alebo smútku, čo môže byť taktiež spojené so zdrawotným rizikom. Preto nátury kroré inklinujú k srdcowým slabostiam či iným žiwot ohrozujúcim stawom, nech radšej toto pojednáwanie nečítajú!

Ako som už spomínal, piwko Porter ma ihneď, respektíwe
w priebehu samotného otwárania, doslowa omráčilo wysoko atypickým zwukom. I keď samotný akt otwárania, ktorý som wykonal presne o pätnástej hodine ôsmej minúte a dewätnástej sekunde stredoeurópskeho zimného času, trwal len niečo málo ako jednu dwanástinu sekundy (0,08333 sek) okamžite som upadol do bdelej kómy, z ktorej som sa prebral samofackowaním až o šesť minút neskôr, exaktne to však newiem, pretože čas nebol dôležitý.

Intenzíwny pocit zážitku, ktorý som nikdy predtým nepoznal bol spôsobený zwukowou wibráciou podstatne menšej intenzity na aké sme zwyknutí pri otwáraní slovenských píw. A ruku na srdce. Ktorí z nás piwkárow wenuje patričnú pozornosť niečomu takému malichernému ako je zwuk pri otwáraní piwa. Asi nikto. Sykawo – syčawý zvuk bol nahradený krátkou ale o to štekliwejšou melódiou. Akýkoľwek pokus o jej zápis
w písanej podobe by bol len dehonestujúcou a degradujúcou znôžkow wýplodu newypovedateľného sluchowo - mentálneho zážitku.

Plnou mierou tu platilo „obrátené“ radšej jedenkrát počuť ako stokrát widieť. Moje školské exkurzie so študentmi po rôznych múzeách preto od tohto zwukomihu prestali byť akútne aktuálne. Dokonca wážne uwažujem o napísaní otworeného listu ministrowi školstwa SR, aby opätowne prepracoval Školský zákon, keď som sa wšak dnes s týmto popudom zdôweril kolegom w práci moje sluchowody si užili celkom iný zážitok. Napriek wšetkému sa pokúsim wám, cteným čitateľom, ktorí ste wydržali prečítať toto pojednáwanie až sem napísať melódiu počutú pri tomto zážitku.

Znelo to ako jemné, jednoduché, ááaaachchchch, ako wýkrik polowyžitej benátskej kurtizány, ktorá sa snaží zlepšiť swet, swojím paradoxne starodobým prístupom ku globálnemu zmýšľaniu. Osobne som sa w danom sluchomihu cítil ako gondoliér sledujúci zbližovanie nažiwo. Možno práwe preto to nepríjemné samofackowanie, ktoré si wyswetľujem ako pozostatkowý tik, krorý mi ako gondoliérsky kŕč nepochopiteľne zostal w prawej ruke keď som sa slastne wznášal na wlnách popisowaného zážitku.

Opráwnene sa pýtate čo sa so mnou dialo celých tých šesť minút. Nuž tento zážitok si musíte prežiť každý sám.

Chuť piwka Porter nebudúce.