Od koho: lubec-vanessa Carovne slovicko: tutok
Predmet: Anketa...dotaz na krizu v zahranici Datum a cas: 21.03.2009 18:01

trochu hej ale nie tak extremne- len mame tunak pomenej ludi a menej zeru a piju zato my viacej aby sme to vyrovnali- he he , inac citit to asi vsade nie len tu a potrva to asi este nejaku chvilku ako sa zda vyborny ukaz -pozitivny je ze tu zlacnel benzin a nafta na 28 sk 89 centov! snehu je velmi vela a lyzovat budeme az do velkej noci, bolo zle pocasie dost dlho a ak sa vycasi na dlhsie ocakavame dost dobre ukoncenie sezony!co sa tyka dopravy je trochu tiez menej aj ceny idu dolu, co neni dobre... co sa tyka mna celkom v poho chuti mi jest a to je super- takze dalsie spravy o 8 00 v rannych novinach dovidenia- slnko vo vasich tvarach a pokoj v dusiach!!!
-----------------------------------------

(2009-03-18 14:14:30) cartmen napisal(a):

tak caute, vsetko najlepsie tutoku zelam Erik a Kmetko, spopri Londyna :-) Kmet mi dneska ukazal ako pridat prispevok, ak ste si mysleli ze som zomrel, tak nie. mrzi ma ze som za posledne zo dva rocky neprispel do diskusie. a tolko krat som chcel....
(kriza nepocitovana)

-----------------------------------------

(2009-03-17 14:07:31) diava napisal(a):
Vy co ste za hranicami ... sledujete nejake priame dosledky ekonomickej krize na kazdodenny zivot?
Napr. zavrete obchody v centru Londyna, hromadny odchod cudzincov domov a pod.
Diky