Od koho: qviker | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Ou jeee :o)) | Datum a cas: 20.05.2009 11:30 |
dobráááááá ----------------------------------------- (2009-05-20 10:44:15) diava napisal(a): Qviky, ak pojdes do Tramtarie, daj vediet ... tiez som na to divala. A taky nezavisly futbalek na oslavu Redlovych narodenim moze byt dost velka prca. Diava ----------------------------------------- (2009-05-20 07:25:23) qviko napisal(a): ahojte,aj ja nieco prihodim - v sobotu ideme s deckami zo školy do popradu kuknúť aquapark - na buducu stredu mame školský výlet na skalnaté pleso-zamku a hrebienok - a 6.-7.júna som nakecal moje kolegyne na splav Oravy - to bude sranda-na to sa teda teším -no a na budúcu sobotu je futbálek v tramtárii,viac na redlovej stránke,tak trošku rozmýšľam,či by sa aj toto nedalo, -inak sa mám fajn ----------------------------------------- (2009-05-19 16:41:37) Pepínka napisal(a): Hello all: Ak chcete vedieť, ako mi je len dobre, čítajte ďalej: Vzhľadom na maturity: - som od pondelka do štvrtku doma - v piatok ideme do ZA na besedu zo železničnými policajtmi (už sa teším na bývalého Samuella Ha Duya) - od piatku do nedele idem do LM (môžme dať stretko :) - ďalší pondelok (25.5) idem do BB na operu - utorok nejdem do školy - v stredu mám skrátené vyučovanie - 5 hodín - vo štvrtok mám skrátené vyučovanie - 4 hodiny - v piatok ideme do Vychylovky - môj José zatiaľ úspešne maturuje :o) - a po dvoch týždňoch ničnerobenia ma v škole profáci uškvaria :D Majte sa :P |