Od koho: qviko | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: hehehe | Datum a cas: 21.05.2009 19:54 |
veta: o slobodnej voli preklad:povedal som to správne,drahá? ----------------------------------------- (2009-05-21 18:53:24) Angel napisal(a): Kaso....citim Gabikin vplyv, odkaz jej, ze ma u mna panaka :-) Qviki, nevyhrazaj sa...toto je o slobodnej voli... :-DDD ----------------------------------------- (2009-05-21 15:54:45) qviko napisal(a): kua kaso a ty za koho hráš! ----------------------------------------- (2009-05-21 14:22:23) kaso napisal(a): Veta: no comment Preklad: vsetky ----------------------------------------- (2009-05-21 12:25:12) qviker napisal(a): no coment ----------------------------------------- (2009-05-21 08:01:57) Angel napisal(a): Qviki, Pixla bol vcera v nocnej,tak som si dovolila...a...zasadne...ktoru z tych interpretacii pouzivas najcastejsie? xixi ----------------------------------------- (2009-05-21 07:12:42) qviker napisal(a): pixla,zdá sa že vo vašej domácnosti strácaš kontrolu,očakávam tvoju zásadnú reakciu,vieš čo by to bol za precedens?! ----------------------------------------- (2009-05-20 20:47:25) Angel napisal(a): Správne interpretácie mužských viet Požiadali sme autora (chlapa) vyššie uvedených pravidiel, aby nám objasnil niektoré vety, ktoré tento zvláštny živočíšny druh používa. Tu je jasný preklad do zrozumiteľnej reči: Veta: Nemôžem to nájsť. Preklad: Nepadlo mi to samo do rúk, tak som úplne bezradný. Veta: To je ženská práca. Preklad: Je to ťažké, špinavé a nevďačné. Veta: Vezmeš si ma? Preklad: Obaja moji spolubývajúci sa odsťahovali a ja nemám nikoho, kto by sa o mňa postaral. Veta: To je mužská záležitosť. Preklad: Netreba pri tom premýšľať. Veta: Mám ti pomôcť s večerou? Preklad: Prečo to ešte nie je na stole???!!! Veta: To by bolo dlhé vysvetľovanie. Preklad: Nemám poňatia, ako to funguje. Veta: Meškáme. Preklad: Môžem jazdiť ako blázon. Veta: Odpočiň si drahá, nemôžeš stále pracovať! Preklad: Kvôli vysávaču nepočujem televíziu!!! Veta: Hmmm, to je naozaj zaujímavé... Preklad: Ty ešte stále rozprávaš???!!! Veta: Na dôkaz našej lásky predsa nepotrebujeme žiadne materiálne veci. Preklad: Zase som zabudol na naše výročie... Veta: Vieš, že mám zlú pamäť. Preklad: Pamätám si mená všetkých Simpsonovcov, text piesne z Krotiteľov duchov, adresu dievčaťa, s ktorým som sa prvý raz bozkával, objem motorov všetkých druhov áut, ale neviem si zapamätať dátum tvojich narodenín! Veta: Porezal som sa, ale nič to nie je. Preklad: Práve som si amputoval končatinu, ale radšej vykrvácam, než by som priznal, ako ma to bolí. Veta: Priniesol som ti ružu. Preklad: Tá kočka, čo ich predávala, bola fakt sexy a nemala podprsenku... Veta: Je to jedna z tých nepríčetných feministiek! Preklad: Odmietla mi uvariť kávu!!! Veta: Tak veľmi si mi chýbala! Preklad: Nemôžem nájsť ponožky, decká majú hlad, kvety uschli a nemám toaletný papier!!! Veta: Nestratili sme sa. Presne viem, kde sme. Preklad: Už nás nikto živých neuvidí... Veta: Nepotrebujem žiadny návod! Preklad: Dokážem to zničiť aj bez tlačenej pomoci. Ale potom to opravíš, však?...... |