Od koho: qviker | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: TUTOK | Datum a cas: 12.06.2009 07:13 |
tak už viem,kde do žiliny chodí moje sponzorské! jednotka je skvelá,za odmenu Ti kúpim v antikvariáte nejakú peknú slovenskú knižku napr.Statky-zmätky,na informatika treba našiť nejakú búdu,čo tak kompromitujúce fotky a potom ho vydierať?! ----------------------------------------- (2009-06-11 21:37:11) Pepínka napisal(a): Aaaaaa zase zdochol pes... No dobre... Tak vám poviem čo sa mi dnes stalo... Teda nie je to nič hrozné... Ako skoro klasický deň :) Ale tak aby tu nezdochý/íňal pes (chcem ho zachárniť, mám rada zvieratká...) Ráno: budík na 6:20 bol po prvom zazvonení presunutý na 6:25.. po druhom zazvonení na 6:30 a keď už bolo 6:40, vstala som... V škole ťaaaaažká haluz - slovenčinárka mi zaokrúhlila jednotku... HAHAHAHA :D:D:D:D Naštval ma informatik, ale on ma štve každú stredu, keď s ním máme hodinu... Poobede som bola v ZA na nákupy, lebo môj NAJOBĽÚBENEJŠÍ obchod rušia, a tak tam majú dopredaj - 50% zľavy (NO NEKÚP TO! :D) aaa aby som nezabudla ešte pred tým som dostala v predstihu na narodky kráááásnu plyšovú asi meter a pol veľkú ovečku :)) No a teraz tu ťukám, lebo ten pes na tutoku fakt zdochý/íňa... Kto mi ho pomôže zachrániť???? :P |