Od koho: krajciovka Carovne slovicko: tutok
Predmet: Mohelničák Datum a cas: 14.08.2009 13:59
tak aby som vsetko uviedla na spravnu mieru, tak Vam vsetkym hovorim 21.8. doletim na slovenskoooo (huuuurrraaa)
kde pobudnem asi tak tyzden no a potom pojdem na mohelnicak s tlamou. Tymto sa chcem ospravedlnit za tieto moje neocakavane zmeny planov (hlavne Vam diava a zubator) a dufam ze sa uvidime na tom mohelnicaku takze nic nie je stratene. A mame na seba cely vykend.

Uz sa tessiiiimmm. Len prosim zariadte pekne pocasie na ten vykend lebo tohoto dazda tu mam aj celkom po krk. Ak nie aj vyssie.

-----------------------------------------

(2009-08-10 20:53:11) jojo napisal(a):

telefonovala som s Krajciovkou a vraj nejako zmenila plany, takze asi to bude nakonec vsetko inac... ale keby, tak sa ozveme :-D

(2009-08-10 16:12:51) zub napisal(a):
šak sem saka psal že čím víc tim lip....takže vás čekáme obě. čaf zubisko

(2009-08-10 14:54:14) jojo napisal(a):

Aha, ale ted me napada, ja jsem vlastne toho 27.8. chtela prijet z Vidne a spat jeste v Brne, to by mohla Krajciofka taky, ale jinak klidne ji vyzvednu a prijedeme obe do Vyskova, neee? Jestli se tam teda vejdeme obe (teda ze bych ji tam jen odvezla a jela zase zpatky do Brna, to se mi jako moc nezda... :-D ) tak si vyberte.

(2009-08-10 14:49:00) jojo napisal(a):

No jo a jojo jede z Vidne pres Brno - asi taky toho 27.8. vecer - Krajciovka, mam te vyzvednout na letisti?? Takovy servis, no to jen tak nemas, coooo?? V kolik mas prilet?
Tesiiiiiiim JJ

(2009-08-04 20:32:09) tlama napisal(a):
i tlama a jojo de :-) tesime se

(2009-08-03 20:53:31) diava napisal(a):
A to si ako myslite ze z Krajciovky sa v Britanii stal Tramp Samotar? Urcite nejde sama ... kedze bude spat u nas vo Vyskove.
Nechcte prespat aj Vy?

Diana

(2009-08-03 18:10:55) FiKačka napisal(a):
Ahoj děcka, chystáme se do Mohelnice, potkáme se tam - kromě Ivky - ještě s někým z Vás? Zdraví Fíci

PS: Tajné novinky ze Žďáru - Janča Plocinda se již jmenuje Vinopalová (fotky na www.tomasvranek.cz/vinopalovi) a Vinopalovi nejsou jen dva - mají od 15.7. Vojtu. (fotky v nejbližším termínu na www.matylda.org)