Od koho: Slávka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: PLES | Datum a cas: 14.10.2009 08:19 |
Ludia, skuste sa vyjadrit, ci by bol zaujem. Napad vysiel z Hutku-kto by to do neho povedal, organizovanie sa zveri zodp.a osvedcenym osobkam, napr. Angi.. a iní a iné. VSETKO je to len predbezny navrh, preto potrebujem vediet, ci by ste mali zaujem. Hlavne cezpolni, keby sa vyjadrili-Diana, Jojo, Bernati - vsetci zaradom..., Cibulka...kazdy, kto koho to zaujalo, cim viac nas bude, o to lepsie...- bolo by dobre,keby sme sa nazbierali aspon 50 ks- kludne znami, rodiny,....kolegovia.... Cakam .... ----------------------------------------- (2009-10-14 08:15:50) Slávka napisal(a): Tak mili moji, vahala som, ci to uz zavesim na tutok, ale ak by sa tak nestalo, pravdepodobne sa ani nic nestane a teda nezorganizuje. Chceme organizovat ples pre nas ako pre partiu, ale kompletny a potrebovala by som vediet, ci sa do toho pustit, ci bude ohlas a navstevnost, alebo nie: 1. Termin cca 6.2.2010, zaciatok 17. alebo 18.hod - az do rana 2. Cena (tazko povedať len slaby odhad od 500-800 SKK na osobu) 3. Program (tazko povedat-oslovime Mrzkanov, ...a mame v zalohe aj ine esa) 4. Miesto (sala v Ilanove,alebo niekde inde...) 5. Jedlo-catering-svedske stoly..., vino, pivo, ... a nejakô trvdô 6. Tombola 7. Vytazok z plesu- ak zostanu nejake peniaze,tak sa kupi konecne erarna pipa na piv.sud a ak nahodou este nieco..., napadom sa medze nekladu- pre pipu mam uz zaklad z tejto chaty na zeleznom, kde mi zvysilo 15 Eur. 8. Ti, co by boli cezpolni, urcite by nasli miesto na prespanie u ost.clenov z partie a ak nie, vcas sa moze vybavit ub.u Dura Bobulu..., alebo nejake privaty priamo na mieste plesu... |