Od koho: tlama Carovne slovicko: tutok
Predmet: PLES Datum a cas: 14.10.2009 21:01
a lítali bysme na metlách!!!!!!

-----------------------------------------

(2009-10-14 19:07:09) petrik napisal(a):
Martinka nestras, ved by to tam bola sama jezibaba.

(2009-10-14 18:45:53) tlama napisal(a):
to se zvrhává na maškarní ples :-)

(2009-10-14 17:30:26) petrik napisal(a):
Slavka, ved ty mozes kludne prist v robe. Uprimne, aj tak si neviem predstavit dres pre sekerecku.

(2009-10-14 17:16:29) petrik napisal(a):
Ak prides ako tenisova hviezda v drese zo suknickou, tak treba aj tenisovu raketu.

(2009-10-14 13:30:49) Plucka napisal(a):

Petrik, co bola ta patricna vybava?

(2009-10-14 12:58:49) petrik napisal(a):
Preco hned v oblekoch, ved to bude nas ples. Tak to moze byt teplakovy, alebo maskocovy ples. Uz som bol na teplakovom plese a bolo to super. Kazdy prisiel v sportovom oblecku a patricnou vybavou.

(2009-10-14 11:59:35) qviki napisal(a):

No neviem si predstaviť všetkých v robach a oblekoch,večšinou roztrhané gate,zamastené tričká,baby budu isto krasavice,my sa velmi tesíme a radi prideme,v tombole ak pixla vyhra bude za prve miesto čelovka od klementa,pepa ty asi nepojdes však,nebudes tam predsa traposiť s takými starými,nie.A spievať by nám mohol Robo Kazík,nech to má grády!

(2009-10-14 10:43:08) petrik napisal(a):
Ale ja?????? Ved vies ze neutajim nic, ani to co ty neprezradis.

(2009-10-14 10:35:34) Slávka napisal(a):
Takto Petrik, ak ja raz s tou sekereckou zatnem!!!-len dufam, ze nie do svojej vlasnej nohy-akaze priprava?, coze? ty nam nieco tajis?

(2009-10-14 09:21:53) petrik napisal(a):
Mne sa ta myslienka velmo, ale ozaj velmo paci. Dufam ze sa ujme, lebo by bolo skoda neuzit si v tomto kolektive. A mozno to bude z niekoho strany taka predsvadobna priprava. Ktovie ktovie? Dufam ze uz trenujete text piesne ,,vezmem si ja sekerecku".

(2009-10-14 08:19:39) Slávka napisal(a):

Ludia, skuste sa vyjadrit, ci by bol zaujem. Napad vysiel z Hutku-kto by to do neho povedal, organizovanie sa zveri zodp.a osvedcenym osobkam, napr. Angi.. a iní a iné.
VSETKO je to len predbezny navrh, preto potrebujem vediet, ci by ste mali zaujem.
Hlavne cezpolni, keby sa vyjadrili-Diana, Jojo, Bernati - vsetci zaradom..., Cibulka...kazdy, kto koho to zaujalo, cim viac nas bude, o to lepsie...- bolo by dobre,keby sme sa nazbierali aspon 50 ks- kludne znami, rodiny,....kolegovia....
Cakam ....

(2009-10-14 08:15:50) Slávka napisal(a):
Tak mili moji, vahala som, ci to uz zavesim na tutok, ale ak by sa tak nestalo, pravdepodobne sa ani nic nestane a teda nezorganizuje.

Chceme organizovat ples pre nas ako pre partiu, ale kompletny a potrebovala by som vediet, ci sa do toho pustit, ci bude ohlas a navstevnost, alebo nie:
1. Termin cca 6.2.2010, zaciatok 17. alebo 18.hod - az do rana
2. Cena (tazko povedať len slaby odhad od 500-800 SKK na osobu)
3. Program (tazko povedat-oslovime Mrzkanov, ...a mame v zalohe aj ine esa)
4. Miesto (sala v Ilanove,alebo niekde inde...)
5. Jedlo-catering-svedske stoly..., vino, pivo, ... a nejakô trvdô
6. Tombola
7. Vytazok z plesu- ak zostanu nejake peniaze,tak sa kupi konecne erarna pipa na piv.sud a ak nahodou este nieco..., napadom sa medze nekladu- pre pipu mam uz zaklad z tejto chaty na zeleznom, kde mi zvysilo 15 Eur.
8. Ti, co by boli cezpolni, urcite by nasli miesto na prespanie u ost.clenov z partie a ak nie, vcas sa moze vybavit ub.u Dura Bobulu..., alebo nejake privaty priamo na mieste plesu...