Od koho: Pepínka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: PLES | Datum a cas: 16.10.2009 12:57 |
No moment, ja som si už včera kúpila šaty TAKŽE žiadne sukne ani kostýmčeky...Ale pekne na tvrdo :)) ----------------------------------------- (2009-10-16 08:09:15) Slávka napisal(a): Otvaram nove okno...este stale sa vsetci nevyjadrili -podla mna by mali sancu sa dostat do spolocnosti cele dvojice-lebo ti, co maju deticky, tak sa ci uz do mesta, alebo na chatu striedaju, alebo vzdy chodi len jeden clen rodiny-takto by sme mohli vidiet Rumunku (Frianovcov), Nezmarku, Traumu, Tlamicku-neviem?ale drzime vsetci palce o sto sest a gratulujeme takto verejne a sme na Vas hrdi, Bernatov, Qvikerov..., Cibulovcov, Osakovcov, Hruškovcov, Kučerovcov, Kovačikovcov...a vsetkych ostatnych. Nebojte sa, stale by som trvala na tom plese, ale nic katastrofalne, proste taka pekna tancovacka-ziadne roby,staci sukna, saty...kostymik... kto nechce oblek z chlapov- prosim, ale kosela a nohavice (nie rifle) by neboli zle..., alebo doslova spravit maskarny a je po probleme, ale pristupit k tomu seriozne, nie ze niekto pride rovno z prace a povie, ze je tu co ja viem-za Kraka (...bez urazky) Mohla by sa z toho odvinut dalsia tradicia-okrem toho-nasi chlapi vsetci co su zenati maju min. jeden oblek -a uznajme, vyzeraju v nich uzasne, a kedze ich mali na sebe len raz v zivote, preco by ho neprevetrali opat, znova a znova a nakoniec zistia, ze je to dobra vec. Ja viem, ze som panovacno-dominatno-sekerovity typ, ale nebojte sa davat vlastne navrhy a co prevazi,k tomu sa priklonime. |