Od koho: jojo Carovne slovicko: tutok
Predmet: PLES Datum a cas: 16.10.2009 14:26

Aj ja som si cirou nahodou vcera kupila saty :-), to som sice este netusila, ze sa tento ples chysta, bo som tutok tyzden necitala, ale ak si tie saty obleciem 2x do roka tak nebudem nastvana.. (predsalen ta investicia kvoli firemnej akcii nebola zanedbatelna...)

Ale zasa ten maskarny... ved mne je to nakoniec jedno.. Ja sa tesim na vas, ludia :-D

-----------------------------------------

(2009-10-16 12:57:12) Pepínka napisal(a):

No moment, ja som si už včera kúpila šaty TAKŽE žiadne sukne ani kostýmčeky...Ale pekne na tvrdo :))
-----------------------------------------

(2009-10-16 08:09:15) Slávka napisal(a):
Otvaram nove okno...este stale sa vsetci nevyjadrili

-podla mna by mali sancu sa dostat do spolocnosti cele dvojice-lebo ti, co maju deticky, tak sa ci uz do mesta, alebo na chatu striedaju, alebo vzdy chodi len jeden clen rodiny-takto by sme mohli vidiet Rumunku (Frianovcov), Nezmarku, Traumu, Tlamicku-neviem?ale drzime vsetci palce o sto sest a gratulujeme takto verejne a sme na Vas hrdi, Bernatov, Qvikerov..., Cibulovcov, Osakovcov, Hruškovcov, Kučerovcov, Kovačikovcov...a vsetkych ostatnych.

Nebojte sa, stale by som trvala na tom plese, ale nic katastrofalne, proste taka pekna tancovacka-ziadne roby,staci sukna, saty...kostymik... kto nechce oblek z chlapov- prosim, ale kosela a nohavice (nie rifle) by neboli zle..., alebo doslova spravit maskarny a je po probleme, ale pristupit k tomu seriozne, nie ze niekto pride rovno z prace a povie, ze je tu co ja viem-za Kraka (...bez urazky)
Mohla by sa z toho odvinut dalsia tradicia-okrem toho-nasi chlapi vsetci co su zenati maju min. jeden oblek -a uznajme, vyzeraju v nich uzasne, a kedze ich mali na sebe len raz v zivote, preco by ho neprevetrali opat, znova a znova a nakoniec zistia, ze je to dobra vec.

Ja viem, ze som panovacno-dominatno-sekerovity typ, ale nebojte sa davat vlastne navrhy a co prevazi,k tomu sa priklonime.