Od koho: Plucka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: otazky | Datum a cas: 11.11.2009 14:34 |
Ja na vas budem mysliet, lebo moj tabor je trocha daleko od vasho... Ale s vysledkami porady, chcem byt oboznamena! ,-) ----------------------------------------- (2009-11-11 14:25:38) Slávka napisal(a): Ta...asi zajtra, nie? ----------------------------------------- (2009-11-11 14:14:26) petrik napisal(a): Hlavne zverejnite datum a cas porady ----------------------------------------- (2009-11-11 13:46:12) cubinka napisal(a): no vidis ako zabral ten tvoj spev a ked chvilu pockas aj odpovede sa dockas :))) kludne ti pomozeme a sprijemnime temne chvile v alcatrase. Ak ta pri uteku z neho nechytia len sa ozvi a my sa uz nejak obetujeme, aby sme sa stretli a pokecame o tej nasej slavnej kapustnici :o)) takze by som bola rada keby sa niekto este pridal, ze spojime prijemne s prijemnejsim ;) ----------------------------------------- (2009-11-11 12:10:44) folky napisal(a): Kolik mám ještě dní ,než přijde poslední jak dlouho budu zpívat a hrát kolik je na zemi cest, kterou mám dát se vést nebo už myslet mám na návrat pocuvajte, nenasiel som tu info o kapustnici. kona sa tento rok?kedy?kde?s kym?podmienky vstupu? mate tento stvrtok bojovku niekde v LM?som zavrety na akademii, ale kvoli vam zdrhnem z Alcatrasu, dam si s vami pivo a potom ma zas chytia a zavru na dozivotie Posečkej, Folky muj, okamžik, vždyť svět je veliký otazník pořád se jenom ptáš a odpovedi tý se nedockáš |