Od koho: Plucka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: bojovka | Datum a cas: 02.12.2009 08:32 |
Ani ja nepridem, lebo som v podstate tiez na tyzdnovke :-) Ale riadne sa poradte a bojujte, nech to na tej kapusnici dako vyzera... ,-) ----------------------------------------- (2009-12-01 22:01:22) petrik napisal(a): Ja nedojdem, lebo som na tyzdnovke. A nemienim komentovat slovko poctiva, lebo nepoznam jeho zmysel. Len dufam ze si s nim neurazila Slavku? Pixla a ty sa setri, ved uz si pan v rokoch. ----------------------------------------- (2009-12-01 16:59:14) pixla napisal(a): Hadam dojdem ak neumrem od roboty... ----------------------------------------- (2009-12-01 14:21:16) cubinka napisal(a): Caute ludia , vo stvrtok sa mozeme znova stretnut a zabojovat za akciu kapustnica 2009 :), zozbierame dake peniazky na ingrediencie a kto sa nedostavi na chatu v sobotu doobedko, tak budte taki zlati a doneste kapustu+nejaku klobasu ku Slavke do kanclosky v priebehu tyzdna. Tymto vyhlasujem Slavku za poctivu zberatelku...teraz predpokladam, ze poniektori budu rozoberat slovicko poctivu :))) zatial sa majte priatelia... |