Od koho: cubinka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: POKAPUSTNICA | Datum a cas: 07.12.2009 15:00 |
zase Majove prejavy v cislach :))) ----------------------------------------- (2009-12-07 11:24:42) Slávka napisal(a): Podla mna bolo hnusne, malo jedla, malo pitia, o ludoch ani nehovorim, ale kedze ja nie som narocna, este jednu takuto hnusnu akciu by som zvladla. Nejdem sa opakovat po pani hostitelke, bola to takmer romanticky mila akcia. Mali sme Mikulasa, certa a anjelika. Zacali sme od rana hmloviteho, prechadzali sme chmurnym obedom,ktory sme statocne prelievali destilatmi, schrumli trochu travy, zajedli to klobaskov, unikatnou rakuskou slaninu a syrom (dakujeme rakuskej ovci). Kuchari si spravili renome 4-hviezd.hotela (viac im nedam), navarili cca 40 l kapustnice- POZOR - 40l len kapusty, vody so zemiakmi a hubami a osobitne v 20-30l vandliku bolo nakrajene masko s uvarenou klobaskou. A hralo sa, spievalo sa, skoro sklenene table z okien roztrhlo, kedze sa zborove hlasy sustredili v najmensej miestnosti na chate- jedine hajzlik by bol mensi, ale menej vhodny. Dakujeme, ze sa objavili aj menej casto videne tvare, o to viac potesili. Ako by povedal Nezmar, akcia sa vydarila na 100 %, ucast bola o 2/3 vacsia, ako sa ocakavolo a kapustnica bola proste super na plny uvazok. ----------------------------------------- (2009-12-06 22:08:21) Pepča napisal(a): no REVEM rvá akcia kde som chýbala... áno áno ja viem že bezo mňa to bolo o ničom a vôbec ale vôbec ste sa nezabavili... Mrzí ma že som vám takto pokazila chatu... Som hrooooznaaaa :D ----------------------------------------- (2009-12-06 20:51:26) qviko napisal(a): súhlas,bolo pekne veselo a pohodovo,vdaka parchanti ----------------------------------------- (2009-12-06 20:04:44) petrik napisal(a): Ja chcem podakovat vsetkym organizatorom, za luxusny vikend. Bolo to super cele. ----------------------------------------- (2009-12-06 19:20:36) cubinka napisal(a): Dakujem vsetkym zucastnenym na kapustnici tunajsim aj tamajsim za skvelu atmosferu a naladu, ze koli jednej noci na chate precestovali aj stovky km Akcia dopadla na moj vkus velmi dobre, kapustnica bola uzasna...dakujem kucharom za nebicko v papuli :) Splav sme mali teda nezadrzatelny a stale nam bolo volako malo... :))) Bolo mi s vami rozpravkovo. |