Od koho: pixla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Totky | Datum a cas: 15.12.2009 21:24 |
Dlhy a choroby nie? ----------------------------------------- (2009-12-15 21:19:25) petrik napisal(a): Super fotky. Co je v ponuke na delenie, ako prve? ----------------------------------------- (2009-12-15 21:00:37) pixla napisal(a): Pekne totky a cuba co mas doma dobreho?ked uz sa delis o vsetko to hadam nie, nedavaj naraz viacerim pomazanku:-)) ----------------------------------------- (2009-12-15 20:34:07) cubinka napisal(a): prave som chcela napisat, ze neverim vlastnym ociam :D...si ma predbehla no krasne si nazvala autora :D....len sa toho prosim vas nedrzte ze co je moje to je vsetkych....s niecim sa podelim....ale na jedlo mi nesiahajte :D ----------------------------------------- (2009-12-15 20:20:13) Slavka napisal(a): Tak pre vsetky totky a strycou sa konecne niekde v kute nasiel cas a nahodili sa totky na tutok. Asi to nie je vidiet, ale nahadzovala som ich pod autorom: Cuboslav = Cuba + Slavka - cuba dodala techniku a ja som jej fotak v prevaznej miere vyuzivala, ale vacsina ucastnikov chaty to pochopila ako ja, co je Cubino, to je vsetkych a okrem Cuby s jej fotakom fotil asi kazdy, CI ???? Tak do pozerania. |