Od koho: cubinka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Totky | Datum a cas: 16.12.2009 09:31 |
asi som si ho moc nevsimala :)) ved vies, ze ja sa po zadanych chlapoch nepozeram... ----------------------------------------- (2009-12-16 08:44:56) Plucka napisal(a): Cuba, ty si nepamatas Pixlov svetrik s macickami? No ale rob dievka nieco s tou pamatou :-) ----------------------------------------- (2009-12-16 08:29:18) cubinka napisal(a): Nie rozzuvane...normalka zabaleneee :)...teda tie rozzuvane zabalim na nepoznanie :)) Suhlasim, tiez sa nemozem dockat Silvestra...davnom som Vas nevidela :) musim si ozivit spomienku na Pixlov svetrik, lebo si ho dako nepamatam....iba Slavka ma prehlad, ale necudo, ked mu roky prala veci ako jeho manzelka :o) ----------------------------------------- (2009-12-16 08:01:47) Slávka napisal(a): Rozzuvane, nie?...Petriik suhlasim, svetrik-je Pixla..., neze sklames na Silvestra a nebude nas oblubeny s macickami...., clovek ked kuka na fotocky, sa nemoze dockat Silvestra na Zeleznom, ze? ----------------------------------------- (2009-12-15 22:47:15) cubinka napisal(a): joj no... ako rychlo ste sa chopili temy :) ale na pomazanky je tu predsa Petriiik svetriiik ...takze tuuu ja nikomu rozdavat, len tak nebudem tak zacnem skromne....ako s prvym sa mozem podelit o uvky :o) ----------------------------------------- (2009-12-15 21:24:18) pixla napisal(a): Dlhy a choroby nie? ----------------------------------------- (2009-12-15 21:19:25) petrik napisal(a): Super fotky. Co je v ponuke na delenie, ako prve? ----------------------------------------- (2009-12-15 21:00:37) pixla napisal(a): Pekne totky a cuba co mas doma dobreho?ked uz sa delis o vsetko to hadam nie, nedavaj naraz viacerim pomazanku:-)) ----------------------------------------- (2009-12-15 20:34:07) cubinka napisal(a): prave som chcela napisat, ze neverim vlastnym ociam :D...si ma predbehla no krasne si nazvala autora :D....len sa toho prosim vas nedrzte ze co je moje to je vsetkych....s niecim sa podelim....ale na jedlo mi nesiahajte :D ----------------------------------------- (2009-12-15 20:20:13) Slavka napisal(a): Tak pre vsetky totky a strycou sa konecne niekde v kute nasiel cas a nahodili sa totky na tutok. Asi to nie je vidiet, ale nahadzovala som ich pod autorom: Cuboslav = Cuba + Slavka - cuba dodala techniku a ja som jej fotak v prevaznej miere vyuzivala, ale vacsina ucastnikov chaty to pochopila ako ja, co je Cubino, to je vsetkych a okrem Cuby s jej fotakom fotil asi kazdy, CI ???? Tak do pozerania. |