Od koho: petrik Carovne slovicko: tutok
Predmet: tutok Datum a cas: 06.03.2010 01:34
Podla mna by ju mali aj spievat vsetci. Dnes som siel z Ciernej nad Tisou a pital som sa dvanast rocneho na cestu, tak mi povedaj ze nevie po slovensky. Kde v riti potom byva?

-----------------------------------------

(2010-03-05 07:17:00) diava napisal(a):
... na druhej strane mozete byt radi ze to nie je madarska hymna.

(2010-03-03 15:21:54) pixla napisal(a):
Konecne som spokojny este cervene satky a budeme tamidem si hladat preukaz podpredsedu strany aj cervenu satku cest praci a narodu ked hladovat tak narodne a precitene!!!

(2010-03-03 15:15:46) qviker napisal(a):
no teda co som cital vcera na nete tak sa to tyka všetkých škol,aj vysokých :- /,jedine ze by to bol nejaky novinársky blaf,a nekončí to len školami,napr.každý nový štátny uradník bude musieť zložiť sľub vernosti,ale už nie svojej manželke,frajerke či milenke ale slovenskej republike,kurvu z nej udelali...no a nas Ivan ,teda stary chuj,tak ten to podpiše len sa tak zapráši,cíti predsa socialne a mysli nádorne,teda národne

(2010-03-03 14:35:09) Plucka napisal(a):

Ja tiez dufam, ze to Gasparovic nepodpise.Myslim si, ze v tomto state su omnoho dolezitejsie veci na riesenie...
Qviky, myslim ze nebudes jediny, co to takto bude riesit (ak ten zakon prejde). Inak este stastie, ze sa to netyka aj vysokych skol.

(2010-03-03 13:33:12) maco napisal(a):

no, myslím, že stačí cviknúť (prípadne qviknúť)červený drát, ako vo filme...ale aj tak by som si to rád vypočul v pondelok napr. v Dunajskej Strede za dverami...no keď sa my boríme s anglinou

(2010-03-02 22:44:57) camay napisal(a):
Úplne s tebou súhlasím, ale nemyslím si že by to bolo také husté, i keď 150 trkvasov a trkvasíčok v parlamente môže schváliť kadečo. Ale zákonom vynucovať lásku k vlasti to je celkom k blitiu. Od malička mám akúsi averziu k niečomu do čoho ma nútia a preto s týmto zákonom nemôžem súhlasiť (dúfam že neprejde a že ho Gašparko nepodpíše a vráti "na opätovné prerokovanie tým istým 150 trkvasom a trkvasníčkam). Celkom hrdo sa hlásim k tomu že som Slovák, som celkom hrdý, že naši boli fajn na olympiáde, už menej ako Slovák sa cítim keď mi povedia, že som z krajiny, ktorá vyváža plastické trhaviny do iných krajín EÚ (keby ju vyviezli do USA tak by mi to až tak nevadilo :-)). Som Slovák a stále ním budem až do smrti a nepotrebujem pritom spievať hymnu na začiatku týždňa.

Qviker, nápad s prestrihnutím káblov od rozhlasu je perfektný a máš moju plnú podporu, ale pozor aby ťa nezavreli za sabotáž!! Ale sa vlastne nemusíš báť tento zákon nebude mať žiadne sankcie. A zákon bez sankcií je a nebojím sa to povedať úplne na ....

A keby to náhodou prešlo tak potom vám môžem doporučiť len zopakovať si text hymny, ponúkam ho v plnom znení tak sa konečne už ... všetci naučte!!!!

„Nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú.
Zastavme ich bratia, ved sa ony stratia, Slováci ožijú.

To Slovensko naše dosial tvrdo spalo.
Ale blesky hromu, vzbudzujú ho k tomu, aby sa prebralo.

Ešte jedle rastú na krivánskej strane.
Kto jak Slovák cíti, nech sa šable chytí a medzi nás stane.

Už Slovensko vstáva, putá si strháva.
Hej, rodina milá! Hodina odbila.
Žije matka Sláva.“

(2010-03-02 21:06:26) qviker napisal(a):
tak,a od buduceho pondelka budeme pocuvať hymnu,asi začnem deti učiť pojebali kone voz,to myslim lepsie vystihuje sitjuejšn ako na tom vlastne sme,v skratenom legislativnom konani by som navrhoval nech sa spieva len ked sa nad tatrou blíska,ale tunaka v našj svojeti sa blíska asi stále...resp .niekomu...vyzera,že kocurkovo vyhlasili za bezhraničnú oblasť

už iba stačí dodať peliškovské: národná rada slovenskej republiky ,vyliž si prdel,zajtra precviknem vo svojej triede rozhlasové dráty...