Od koho: camay | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: veľký choč | Datum a cas: 10.04.2010 14:46 |
Ešte technické záležitosti, u mňa môžu prespať 4 osoby resp. 5 ale ten piaty bude spať vo vani :-). Ak sa stretneme v RK tak navrhujem bus do Val. Dubovej a odtiaľ smer Veľký Choč (1612 m.n.m.) a z Choča je už na nás ako, navrhoval by som smer Likavka a po ceste kuknúť Likavu, kde svojho času väznili nášho presláveného zbojníka Jurka, ("Z Likavy zo zámku junák väzeň hľadí, či sa háj už kopnie abo či sa mladí...") a istý čas na Hrade pobudli aj Husiti, keďže som domáci poznám cestičky ako sa dostať na Hrad takpovediac ilegálne a kedykoľvek, alternatívy horšieho počasia načrtol Qviker a ani to Sidorovo, resp. nejaký Šiprúň, a Vlkolínec by neboli celkom od veci.. ----------------------------------------- (2010-04-10 13:38:14) qviker napisal(a): Nazdarte,dnes sme s Cameyom hodili reč a rozhodli sa že 17.4. zo soboty na nedelu sa chystáme na prvý tohtopročný vandrík,zraz je v ružomberku a cieľ kde sa dohodneme ,každopádne by to mal byť veľký choč a odtiaľ bud do likavky alebo lúčok,to už je len a len na nás.samozrejme by nás velice potešilo keby ste sa pridali další.alternatíva zlého počasia je stretnúť sa v sobotu v ružomberku,spravíť si výletík na sidorovo a vlkolínec a prespať u Cameya,tých alternatív je proste toľko koľko si ich urobíme PS: samozrejme,všetko s autami :-) |