Od koho: qviker Carovne slovicko: tutok
Predmet: raj Datum a cas: 23.04.2010 07:18

dobre maco,isto sa Ti ešte ozvem , ostatným navrhujem,že keby bol ten víkend škaredé počasie tak si rezervujte ten víkend 28. - 30.,predsa len s macom by to bolo bezpečnejšie a možno keby sme boli dobrí by nám predstavil aj dalších macov,v tom prípade by sme mohli kempovať priamo v brlohu,apropo ako bolo na degustacii??? a čo hrávaš za ligu,lebo hádzanú občas hrávame aj my,ale je to iba 4. trieda,a čo ostatní parchanti,čo idete robiť cez víkend,my sa chystáme na flóru ololomouc,olomoucké tvarúžky a pivo a k tomu štramberská trúba a štramberské uši,dnes idem ku našim ,tak bude večer ohník ,špekačky,čapované pivko ....takže nejaká robota ma nemôže rozhodiť...

-----------------------------------------

(2010-04-22 10:45:14) maco napisal(a):

ahojec, no dá sa povedať, že Raj poznám, viem, kde sa dá prespať mimo kemp, aj najkrajšie miesta, ktoré by som si kedykoľvek zopakoval, tochu mi iba nesedí termín. Hrám v Nitre ligu, v máji môžem víkend 28.-30.5. ale inak rád poradím, požičiam lano, jumar.

(2010-04-21 21:04:32) qviker napisal(a):

tak to je ako sa dohodneme,nech daju inšpiraciu tí,čo to tam poznajú,zatiaľ zbežne navrhujem zložiť sa v kempe na podlesku v piatok,a odtial vyraziť v sobotu a nedelu alebo sa v sobotu zbalime,pochodime prespime kde nas to donesie,tých možností je fúru,ale rozhodne to chce víkend a stany

(2010-04-21 20:36:18) camay napisal(a):
predbežne sa pridávam - nejaké podrobnosti prosím, ako základný tábor - návrh trasy - plánované nocľahy a pod.., nech viem ako sa pripraviť a vybaviť

(2010-04-21 12:19:14) qviker napisal(a):
Kedže ma už prestali bolieť nohy ,rozmýšľam nad ďalším vandrom,čo tak Slovenský raj,14,15.16.mája?????