Od koho: qviker | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: VANDER-Raj-Alternatíva | Datum a cas: 10.05.2010 18:24 |
a ešte jedna ponuka,posledný májový víkend je u redla v koběřicích tradčný futbálek,niekedy mám pocit,že to môže byť celkom vydarené podujatie,keby sme sa nazbierali do auta resp.áut,mohli by sme si spraviť pekný výlet na moravu a cestou kuknuť nejaké veci okolo,ja by som to teda celkom rád vyskúšal,došiel mi atrament ,tak sa majte,nasledujúce dni sú tí traja zmrznutí,vyzerá,že bude pekne!!! ----------------------------------------- (2010-05-10 18:21:29) qviker napisal(a): Ja s týmto súhlasím,záleží tiež aká bude predpoved,ale predsa mi nedá dať do placu ešte jednu variantu,v sobotu je noc múzeí,pozeral som na net a na strečne je kcia od 20:00 do 23:00,nočná prehliadka hradu,šermiari a ohniváci,pre dospelých za 2 éčka,mohli by sme sa ráno stretnúť v žiline,pozrieť si lietavu,potom vláčikom na strečno,starý hrad,miestne pohostinstvo a večer na hrad,prespanie a v nedelu domkov popr.niekde ešte mrkneme,a mohli by sa pridať aj další paskudníci ----------------------------------------- (2010-05-07 23:07:24) camay napisal(a): Nazdar Vandráci, s Qvikerom som tak bol na reči a zhodli sme sa, že Raj po tohtotýždňovom plačlivom počasí nebude asi najlepší výber a keďže termín sa nezadržateľne blíži, vymysleli sme túto alternatívu: Stretnutie opäť v RK v sobotu 15.5. ráno, potom odchod busom do Lipt. Lúžnej a odtiaľ peško na Salatín (1630 m.n.m) po červenej stezke. Po ceste fotenie chitotačky, kochanie... Zo Salatína zostup buď po zelenej cez Úplazy (1428 m.n.m.)(kochačky č.2) do Ludrovej a odtiaľ do RK (kaufland je blízko :-)) a z kauflandu ku mňe domov do RK, alebo po červenej cez Hučiaky a Ludrovskú dolinku tiež do Ludrovej, RK a ku mne domov, pripomínam, že kaufland je do 22.OO hod otvorený a je po ceste :-). No a v Nedeľu, predsa ten nedokončené Sidorovo z minulej akcie. Toto prosím berte ako návrh, rád sa prispôsobím aj iným alternatívam. |