Od koho: camay | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: vikend predpoved pocasia | Datum a cas: 11.05.2010 19:01 |
To snáď ani nie je možné, aj za to počasie môžu tí imperialisti skuení, za socíku boli aspoň tie víkendy v pohode a včúleky človek aby doma drepeu a tešil sa zasik príjemný pohodový týždeň v práci. Svine imperialistické, drogy, zbrane, kríza a teraz ešte aj to počasie sa nám tu poctivým európanom snažia dojebabriť, vraj aj za tou islandskou sopkou stojí americká CIA ----------------------------------------- (2010-05-11 14:40:24) pixla napisal(a): ano potvrdujem od zajtra nanic asi 10 dni a dokonca ma zas snezit od nedele na horach,plus povodne a podobne zazitky ale to by bolo ono nie raftovat v stane??? ----------------------------------------- (2010-05-11 13:54:47) Plucka napisal(a): Janko, velmi sa mi paci, ako si to napisal :-) ----------------------------------------- (2010-05-11 11:15:03) jano napisal(a): Tak skusal som prve predpovede pocasia na vikend... Cez tyzden ma byt kadejako, ale na vikend jednoznacne na prd... Nechcem Vam kazit radost, ale na wander to nevyzera... Napriek tomu prajem pekny den... |