Od koho: qviker | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: chata-express | Datum a cas: 21.05.2010 16:18 |
Paulo,všetko najlepšie ,veľa pohody a srandy,cez víkend už niečo máme tak niekedy inokedy,čaute a na železnom si to užite,čaves ----------------------------------------- (2010-05-21 15:17:13) pixla napisal(a): inac hlasia dazde ,burky a podobne zle pocasia ale aj tak vam zelam peknu akciu...a vsetko najlepsie lubo !!! ----------------------------------------- (2010-05-21 12:46:39) Pepča-Kaja napisal(a): Uvažujeme, dám poradu s drahým a ozvem sa... :P ----------------------------------------- (2010-05-21 09:59:54) lubec napisal(a): nazdar ludia- ste vsetci pozvany teraz v sobotu bude bleskova chata na zeleznom zo soboty na nedelu gulas, gytary, pivo atd pridte vsetci oslavujem nejake okruhliny.v sobotu poobede navarim gulas, pocasie ma byt lepsie ,berte si aj spacaky kto ma: su tam aj periny... je to chata tak trochu narychlo ale ja som tu uz v podstate nemal byt, tak som aspon takto narychlo zbuchal daco -skusal som najst daco ine ale asi neskoro, ak si chcete daco grilovat - zobrat so sebou! Idu naisto co viem Eric, majka, Zuzka B. ,ja,ivan-gabika,mino-slavka,jano,miro H.,pixla-angela,nada,eva,peta, miska, cuba,kecup,palo zich,bedo,andy neviem? mozno cibula,peto Zich atťd... dajte vediet aj druhym nemam cislo na vsetkych dakujem a na zdravie! |