Od koho: camay Carovne slovicko: tutok
Predmet: NEDEĽA S FUTBALOM Datum a cas: 20.06.2010 19:58
Veď stačí už len poraziť Talianov, a zariadiť aby Paraguaj neprehrala s Novým Zélandom a ideme ďalej, tak !

-----------------------------------------

(2010-06-20 17:27:42) kviki napisal(a):
prehra zaslužená,hrali sme slabúčko,to je ako s hokejom,človek v tej nažhavenosti opomíňa kvalitu,takže ako niet sa čo čudovať,na viac asi nemáme,nám sa približujú prázdniny ,celkom sa teším,tak pekné dni

(2010-06-20 12:52:17) kviki napisal(a):

tak uvidíme,mám akúsi blbú predtuchu,ale palce držať budem,a čo ostatní parchanti cez víkend? my sme si boli pozrieť kamelot v karvinej,hrali skoro same stare veci,takže som bol celkom prekvapení,stále im to pekne hraje

(2010-06-18 18:43:39) camay napisal(a):
V nedeľu v čase futbalu sa budem zdržiavať v Liptovskom Mikuláši, preto Vás, vážených fanatických fanúšikov vyzývam aby ste navrhli pub, najlepšie kde je veľké LCD vo fuul HD a máte chtuť si zakcičať góól spolu so mnou a pri nejakom pivku aby ste ma informovali aj sms na t.č. 0907 833 312 begin_of_the_skype_highlighting              0907 833 312      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0907 833 312      end_of_the_skype_highlighting, kedže ja zajtra skoro ráno odchádzam do Jasnej na stretávku zo stredky po 15 tich rokoch a nebudem mať k dispozícii internet, tak mi prosím dajte vedieť ak by sa našiel fanúšik, alebo nebodaj fanúšička.

P.S. Vuvuzelu mám, ak by Vám bolo málo trúbenia.

Ďakujem...