Od koho: Pepča-Kaja | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: my všetci | Datum a cas: 31.08.2010 20:47 |
prepáčte, ale toto mi naozaj nedá nespomenúť - dennodenne chodím na tutok a "vyzerám" fotky z Beďovej svadby. A zatiaľ tu vidím veľké ..... A tak je to vždy - kým sa zavesia fotky, trvá to mesiac. Proste mám rada keď sa veci robia poriadne. Takže buď nech sa to naozaj robí PORIADNE, alebo nech sa to nerobí vôbec, lebo my, ktorí máme v pamäti krásne časy v partii, ktorí túto partiu milujeme a sme smutní, že na niektorých akciách nemôžeme byť by sme radi uvítali zmenu, resp. návrat ku starému. A navyše - zajtra je štátny sviatok, do práce sa nejde, takže tie fotky by tu naozaj mohol niekto hodiť... ----------------------------------------- (2010-08-31 20:44:37) Pepča-Kaja napisal(a): Klárka má slabú chvíľku spytovania svedomia (verte mi, nestáva sa to často...) a tak, keďže žijeme v demokratickej republike, vyjadruje svoj názor. Ale teraz vážne ľudia, čo sa to s nami stalo? Som si vedomá že v partii som celý svoj život (čo je úbohých 17 rokov) ale veľmi dobre si pamätám moje-naše začiatky. Dakedy, keď bolo pekné počadie, sa chodilo na vandre. Milovala som to. Vytypovalo sa miesto, určil sa čas, zobral sa chlast a vecičky na papkanie a vyrazilo sa, prešlo sa kusisko Slovenska a prespávalo na nádherných miestach. A dnes? Úprimne - kedy bol naposledy nejaký vander? Párkrát sa tu Camay, mnou zvaný Majko o niečo pokúšal - naozaj závidím, že dokázal tak do detailov a s takou precíznosťou naplánovať také trasy, aké naplánoval. A podľa fotiek, ktoré mi posielal tam bolo dokopy 5 ľudí, niekedy ani to nie! Chaty - niekedy sa sadlo, naplánovala sa chata na pomaly mesiac dopredu, niekde v úžasnej prírode a šup, pekne sme si to vyšlapali a s úžasným pocitom, že sme zvládli ďalšiu horu/dedinu pešo sme sa večer (teda ja pochopiteľne nie) nacapali ako teľatá. A dnes, dovi dopo. Na Červenec sa polovica partie vyvezie a mám pocit, že chaty sa vyberajú podľa prístupu auta. Už sme ako nechutní alkoholickí američania. Nabalíme saky paky, odvezieme sa na aute pred chatu, pije sa a na druhý deň domov. Maximálne sa ide na polhodinovú až hodinovú prechádzku (a to tiež len pokiaľ sú s nami deťúrence, aby nemrnčali že sa nudia) a potom sa každý v robote chváli, aký mal super víkend "na chate". No grcám. Viete čo, ďalej už nejdem písať lebo by sa asi dosť ľudí urazilo, ale naozaj. S kým iným mám loziť po horách a cítiť sa ako poriadny zdravý a rozumný človek ak nie s vami? Alebo vari naša komunita smeruje ku komunite mojim nechutným rovesníkom - že za pár rokov (možno mesiacov) si budeme písať len cez net a raz do roka sa stretneme, pochopiteľne s autami... ďakujem pekne, sťahujem sa do Nepálu. |