Od koho: diava | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: my všetci | Datum a cas: 01.09.2010 12:40 |
Pepina, dufam ze to co si napisalaa si pisala v stave totalneho zhulenia sa ... co je dnes v tomto veku celkom normalne. Ver mi, ze by som sla hned zajtra niekam von, s osobami ktore bohuzial mozem vidavat poslednu dobu len na tutoku ... ale nejak to nejde. Z Vyskova do LM je to trochu z ruky, na 2 dni sa to neoplati cestovat tak daleko. Si mlada baba pre ktoru je este zivot gombicka ... mas urcite svoje starosti a radosti hodne tvojho veku... Ked mas potrebu kochat sa krajinou, objimat stromy zastav sa u nas ... radi ta uvidime :-) Pre ostatnych diky za kazde dobre rano ... ked sa mozem podivat aspon na tutok Diana ----------------------------------------- (2010-08-31 20:44:37) Pepča-Kaja napisal(a): Klárka má slabú chvíľku spytovania svedomia (verte mi, nestáva sa to často...) a tak, keďže žijeme v demokratickej republike, vyjadruje svoj názor. Ale teraz vážne ľudia, čo sa to s nami stalo? Som si vedomá že v partii som celý svoj život (čo je úbohých 17 rokov) ale veľmi dobre si pamätám moje-naše začiatky. Dakedy, keď bolo pekné počadie, sa chodilo na vandre. Milovala som to. Vytypovalo sa miesto, určil sa čas, zobral sa chlast a vecičky na papkanie a vyrazilo sa, prešlo sa kusisko Slovenska a prespávalo na nádherných miestach. A dnes? Úprimne - kedy bol naposledy nejaký vander? Párkrát sa tu Camay, mnou zvaný Majko o niečo pokúšal - naozaj závidím, že dokázal tak do detailov a s takou precíznosťou naplánovať také trasy, aké naplánoval. A podľa fotiek, ktoré mi posielal tam bolo dokopy 5 ľudí, niekedy ani to nie! Chaty - niekedy sa sadlo, naplánovala sa chata na pomaly mesiac dopredu, niekde v úžasnej prírode a šup, pekne sme si to vyšlapali a s úžasným pocitom, že sme zvládli ďalšiu horu/dedinu pešo sme sa večer (teda ja pochopiteľne nie) nacapali ako teľatá. A dnes, dovi dopo. Na Červenec sa polovica partie vyvezie a mám pocit, že chaty sa vyberajú podľa prístupu auta. Už sme ako nechutní alkoholickí američania. Nabalíme saky paky, odvezieme sa na aute pred chatu, pije sa a na druhý deň domov. Maximálne sa ide na polhodinovú až hodinovú prechádzku (a to tiež len pokiaľ sú s nami deťúrence, aby nemrnčali že sa nudia) a potom sa každý v robote chváli, aký mal super víkend "na chate". No grcám. Viete čo, ďalej už nejdem písať lebo by sa asi dosť ľudí urazilo, ale naozaj. S kým iným mám loziť po horách a cítiť sa ako poriadny zdravý a rozumný človek ak nie s vami? Alebo vari naša komunita smeruje ku komunite mojim nechutným rovesníkom - že za pár rokov (možno mesiacov) si budeme písať len cez net a raz do roka sa stretneme, pochopiteľne s autami... ďakujem pekne, sťahujem sa do Nepálu. |