Ahojte hadimržky,minulý víkend sme absolvovali po ročnej pauze Loďku. Z partie sme stretli ľudí z Gailardu - mali aj vystúpenie,čo už samotné svedčí o tom,že sú šikovní. No a ich koncert na alternatívnej scéne skutočne prekvapil,hrali čisto a speváčka bola vynikajúca.V sobotu ráno frčali na Devín,kde mali ďalšie vystúpenie.My sme prišli vo štvrtok,kedy bolo skvelé počasie a dalo sa niečo vybrať z programu.Bokomara bola fajn a Nadene to stále krásne spieva,bol som šokovaný z Blue efectu,hrali ako o život a bolo to nenormálne nadupané.Pre mňa úplná bomba.Namiesto Nedvědov som chodil po kempe z nádejou,že objavím niekoho z partie,čo sa aj podarilo.S Andym, Mišom a ďalšou háveďou sme posedeli do hlbokej noci. V piatok sme sa pekne povaľovali,prešli si piešťany. Po obede prišiel dážď a bolo po paráde,hoci večer ustál,bolo blata po milú jarmilu. Ale bol celkom dobrý program a kto si nech čo hovorí, Kamelot boli vynikajúci. V sobotu sa napodiv vybralo,my sme pochodili Nitru a okolo,a večer sme pozreli Wabiho a Nezmarov a mali sme všetkého tak akurát.Bolo fajn,ale je to úplne iné ako ked nás je viac. Zajtra ma čakajú tí malí ukričaní parchanti,tak si idem nacvičiť nejaké hmaty a poznámky.Čaves
|