Od koho: ppdbch Carovne slovicko: tutok
Predmet: Slavka Datum a cas: 07.01.2011 14:59
Slavenka aj by som ti nieco zazelal, ale ked si spomeniem na to, ako take zelanie vie formulovat zvratkon, bol by to len slaby odvar. Vies co, zavolaj mu, on uz ti daco pekne zavinsuje :-)

-----------------------------------------

(2011-01-07 12:16:51) hena napisal(a):

Slavka, vsetko najsamlepsie, ale aj uprimnu sustrast, ze sa ti tento rok nepodarilo obhajit ten krasny titul... pokial viem, tak aj ja s Diavou sme boli nominovane, lenze ked konkurencia je v tejto partii setsakramentsky tvrda!!! :-(

(2011-01-07 11:47:59) pixla + napisal(a):
Mino je rad ze mu pomozeme so slavkou vee jeden chlap nemoze stihat taku zensku:-)

(2011-01-07 10:58:33) Petrik napisal(a):
Ci to som takto nemal?

(2011-01-07 10:57:21) Petrik napisal(a):
Aj ja prajem len to naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. Nech nam aj nadalej rozdavas lasku, aj ked sa divim ze nam na to este Mino nepisiel.

(2011-01-07 09:43:06) pixla + napisal(a):
Ja uz do mesta pit nechodim ale kvoli tebe pojdem na 2 piva a co sa stalo ze ta tromfli sekerka?? To ktora lenka ?? to muselo byt strasne takto prist o titul ale nebojvrati s ati mozno??

(2011-01-07 09:35:39) Slávka napisal(a):

Hoviadka...., oslavujem dneska v meste...., tak kto moze, podte nech vyprazdnim vrecka ...., s laskou Vasa ex sekera.

(2011-01-07 09:29:01) cubinka napisal(a):
Neboj sa Pixla, my to skusime oslavit aj za teba :)
inak vidim, ze nemas aktualne info....ale Slavka bola zbavena titulu sekery roka, myslim ze ju tromfla Lenka ;)

(2011-01-07 08:45:00) pixla + napisal(a):
Zajtra tu nebudem, som na hubach tak radsej o den skor vsetko najlepsie sekerka roka k tvojim 22 rokom, okrem zdravia ,stastia a bohatstva ktore mas, uz naber odvahu a vydaj sa za mina nech sa ti dari....Tvoj ex manzel:-))