Od koho: levisek | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Hlasenie od protinozcou...... | Datum a cas: 13.03.2011 18:05 |
Vierka, no totok.Vobec som netusila , ze si v Australii. Tak vam drzim palce nech sa zabyvate a mate sa fajn :o). Uzite si to ----------------------------------------- (2011-03-13 17:22:26) Gab napisal(a): A kedy uvidíme nejaké fotočky z tej ďalekej krajiny? Ja som strašne zvedavá, aké to tam je...ako vo filme Australia? :-) ----------------------------------------- (2011-03-13 14:13:10) Vierka & Samko napisal(a): Ahojte lidicky.......konecne sa moja lenivost dostala aj na tutok...Hlasim,ze sme doleteli v poho do Australie az na male detajly.....zivy a zdravy...cesta dlha ale zvladnutelna.....letely sme s 2ma Ceskamy,ktore isly studovat v Australii v pokrocilom veku...okolo 40cky nahor,konecne si isli uzit zivota a jedna novinarka z Prahy.....mile zensky.A hlavne, zabyvavame sa pomaly a tazko,lahko.....Samusko sa uci pocuvat na slovo....a ja ties...a chalani dvojnasobne.Co im ine ostava,boly by bez vecere xixi...xixi....zvykame si v poho....pocasie ked sme prisly bolo mega horuco ...okolo 36C....a teraz ako zacala jesen je trochu chladnejsie a prsi,co aj tak nepomaha na ochladeni vzduchu....takze chodime nahaci a je tu dusno....Priroda je tu nadherna.... zvierata uzastne... hlavne zivocichy....mravcou,komarou...gekonou...a kadejakych malych priseriek....a vtactva je tu neurekom.....rano ma budia a vecer s nimy zaspavame;)vydela som uz aj klokana,tak si poskakoval ako z divych vajec....Ak budete mat cestu okolo...stavte sa na kavco....moooc my chybate drzky....Majte sa mi rastne na tom nesom Slovensku,nepodliehajte negaciam...Lubte sa,mnozte sa a hlavne mooc sa radujte a usmievajte.Zatim papa.Uzite si dedsku chatu....papa Cmuky....Lubime Vas Vierka & Samko |