Od koho: pixla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Výletíček | Datum a cas: 13.07.2011 16:16 |
V zivote nevyprchas z mojho zivota :-)a ako som ti uz napisal ja sice skoro stale robim ale tie dva vikendy mozem :-)) ----------------------------------------- (2011-07-13 14:10:58) Pepínka napisal(a): Ahojte milí moji Mikuláščania (+ blízke okolie). Musím priznať - chýbate mi. A veľmi. Už sa to ani nedá vydržať. A keďže mám prázdninky a moja nová skvelá robotka mi dáva možnosť zobrať si voľno ktorýkoľvek víkend chcem a zároveň mi pomáha mať aspoň trošku tučnučkú peňaženku... Tak ma napadlo - a nezájdem si ja do Liptovského Mikuláša? :) Takže keby sa našiel niekto kto by bol ochotný na jednu - dve noci ubytovať mňa plus moju skromnú batožinku, bola by som rada. Tiež by som bola rada keby sme sa v hojnejšom počte (rozumej viac kusov ako dva :)) stretli nejaký ten piatoček-sobotku niekde v meste, kedže už oficiálne môžem :) Ak sa nikomu nechce a môj nádherný ksichtík postupne vyprcháva z vašich sŕdc, prosím, vymyslite si nejakú poriadnu výhovorku PREČO TO NEJDE, aby ste mi nebrali moje ilúzie :) Vopred ďakujem :) |