Od koho: qviker | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: splav oravy | Datum a cas: 02.08.2011 23:25 |
ahojte, už som avizoval, že by bolo krásne splaviť oravu tak to dostáva reálnejšie kontúry: -navrhujem budúci víkend, teda 12,13,14. august alternatív sa naskytá niekoľko: 1. splaviť oravu ak bude splavná možnosť je , že sa stretneme už v piatok večer v kempe Tília v dolnom kubíne, zajedáme lode na sobotu a nedeľu, iná možnosť je , že sa stretneme v kubíne v sobotu do obeda prvý deň by sme išli zo sedliackej dubovej do kubína so zastavením v oravskom podzámku a prezretím si oravského hradu, následe by sme to zišli do kubína, večer v kempe by camey zarecitoval hviezdoslava aj s dramatickým predstavením, jemu blízky by mohol byť nejaký ten ežo alebo gábor vlkolínsky, poprípade ak by sa niekto vo vode urobil mohlui by byť krvavé sonety, druhý deň splav do kraľovian, mikuláščania môžu proti prúdu až domkov 2. druhá alternatíva je v prípade že by orava nebola zjazdná, navrhujem v sobotu dopoludnia stretnúť sa vo vrútkach a splaviť váh do strečna, je to tam uplne skvelé, bohužial krátke, ale lepšie ako trčať doma, pozreli by sme si strečniansky hrad a potom sa rysuje viac alternatív, ja navrhujem vláčikmi sa dostať do slnečných skál, opäť vykradnúť bufet,spraviť nejaké houmlesácke fotky v kontajneroch ,však krivák, vyrochniť sa v rajčianke a v nedelu itkať domkov, možnosť je aj navštíviť kúpalisko v rajeckých tepliciach, každopádne váh je splavný furt, takže závisí od nás, apelujem na vaše zvrátené povahy, môžeme si spraviť famozny víkend a alternatívam som viac ako naklonený |