Od koho: folky Carovne slovicko: tutok
Predmet: nepripustny termin - tutok Datum a cas: 01.10.2011 11:50
NATSSNSD - moja, absolutne nova, skratka prevzata od GUnaGU:

No A Tu Som Sa Niekde Stratil,Diana!

-----------------------------------------

(2011-09-30 09:03:54) diava@tutok.sk napisal(a):
FYI - nerada pouzivam skratky uvedeneho typu. BTW som sa dozvedela, ze FYI moze znamet aj Forget, You are Idiot.
Ale asi si budem občerstvit zoznam skratiek, aby som rozumela mladezi. ROFL Diana

(2011-09-29 19:18:13) cubinka napisal(a):

Dik si fsimavy :) konecne mudra rec ;)

(2011-09-28 09:19:42) folky napisal(a):

Dia, to si nevsimaj, to bola sprava pre Administratorky Tutoku - Tlamicku a Cubicku:)

Ale UTFG sa bezne pouziva, ked niekto položí nejaku lahku otazku:) ako ja:)

(2011-09-27 20:10:27) diava napisal(a):
Folky
a to si v akej reci napísal ???

(2011-09-27 09:10:11) folky napisal(a):
dal som na Tlamickinu radu, vypisal som miesto Imejlu:tutok a vypisalo mi to naslednu "tazku spravu": ze "tutok" je nepripustny termin(deprecated) a mam poslat .php.

Samozrejme som UTFG, aby som zistil, ze nemam posielat filipinske pesos(php) Nezmarovi, ale ze tato rekurzivna skratka znamena Hypertext Preprocessor. Takze uz mi len zostava naucit sa SQL, aby som sa dostal do multiplatformnov
ej databáze Tutoku a mohol si s vami dopisovat:(

Deprecated: mysql() [function.mysql]: This function is deprecated; use mysql_query() instead in /home/www/wtutok/forum/posli.php on line 24

Deprecated: mysql() [function.mysql]: This function is deprecated; use mysql_query() instead in /home/www/wtutok/forum/posli.php on line 28

Deprecated: mysql() [function.mysql]: This function is deprecated; use mysql_query() instead in /home/www/wtutok/forum/posli.php on line 43

Deprecated: mysql() [function.mysql]: This function is deprecated; use mysql_query() instead in /home/www/wtutok/forum/posli.php on line 46

Deprecated: mysql() [function.mysql]: This function is deprecated; use mysql_query() instead in /home/www/wtutok/forum/posli.php on line 52

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/wtutok/forum/posli.php:24) in /home/www/wtutok/forum/posli.php on line 68