Od koho: Nagyovci | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: ftip :-) | Datum a cas: 13.05.2012 18:04 |
* Tri kamarátky sa rozhodli vyskúšať na svojich partneroch tú istú techniku zvádzania. Vydatá na svojom mužovi, ďaľšia na svojom frajerovi a tá tretia na svojom milencovi. Všetky sa mali obliecť do čierneho koženého body, obuť si mali topánky na 20 cm podpätku a mali použiť čiernu škrabošku. Takto pripravené mali počkať na svoje polovičky. Na druhý deň sa stretli a komentujú svoje skúsenosti: Tá, čo mala milenca, hovorí: "Len čo otvoril dvere a videl ma v čiernom body, v ihličkách a v maske, zakričal ako divoch a pomilovali sme sa hneď na mieste štyrikrát." Tá, čo mala frajera, hovorí: "Aj ja som si obliekla body, obula ihličky, dala masku a aj som sa namaľovala, ale trochu som sa hanbila a obliekla som si župan. Keď prišiel ku mne do bytu a rozhalila som župan, bol ako vyšinutý, bozkával ma všade, išli sme do postele a tam sme sa dvakrát pomilovali." Vydatá naštvane hovorí: "No, aj ja som si obliekla čierne body, obula ihličky a dala masku. Potom prišiel ten môj debil, hodil sa na sedačku, schytil ovládač od televízora a zakričal: Batman, čo máme dnes na večeru?" |