Od koho: levisek | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Lodenice | Datum a cas: 02.09.2012 15:23 |
Diky za tip Kviky ;o), ja by som na toho Plihala urcite isla, budeme vtedy na SK. Prida sa niekto? ----------------------------------------- (2012-09-02 14:40:54) qviker napisal(a): Fotky z Borovej Sihoti sú skvelé, ako sa robí taký had, či je to tajomstvo? Ešte by to do neho chcelo vpašovať nejaku slaninku,proste maso.Akurat mi Janka zvestovala, že sme z Lodenice doniesli mravce.Teraz neviem, či ich mám prihlásiť na mestskom úrade alebo nie. Má s tým niekdo skúsenosť?! Ako vyplynulo z textu,vrátili sme sa z Lodenice. Fú, bolo hodne ľudí, niektoré koncerty boli skvelé, iné pomenej,ale myslím, že bolo čo vidieť.Nakoniec sme boli 5, bude vidno na fotkách. Najväčší zážitok má Skoba, odfotila sa s Nedvědovcami, ale aj tak sme najväčší zážitok mali my, vedľa nás stál Jožo Vajda z Ordinácie v ružovej záhrade,ani sme nedýchali a celí sme sa chveli. S Luckou sme sa zhodli, že na budúci rok si vyberme jeden fesťák a dohodnime sa viacerí, až nás zase po dlhšom čase ide väčšia banda. Navrhujeme Fest dobré Bohunice, alebo Mohelničák. Čo vy na to skunkovia? Zajtra začína školský rok, asi hned zmlátim v triede deti, až majú rešpekt a nech je laťka vysoko nastavená. Na ten další týždeň ideme štrajkovať, tak po nás nehádžte vajíčka a iné labúžo. Pôvodne to mal byť desaťmesačný,ale nakoniec sme ustúpili a bude iba deň,verejnosť bude aj tak nasraná, však nám len pred chvíľou skončili prázdniny tak čo to vlastne chceme. Tuším že 10.10. je v Ružomberoku Plíhal. ----------------------------------------- (2012-08-30 09:30:39) Plucka napisal(a): Ak by niekto nahodou vahal nad Lodenicou, nevahajte a podte. Par kuskov nas tam bude :) /teda zatial skor nepar, aby som bola presna :) / |