Od koho: qviker Carovne slovicko: tutok
Predmet: snejks fór kviker Datum a cas: 03.09.2012 10:56
senk jú,ked opečiem prvého hada,dám vedieť, či si mi dala dobrý recept


-----------------------------------------

(2012-09-03 09:50:50) Chef Šmidlová napisal(a):
hady bejzik: akákoľvek múka, droždie, voda, soľ

hady de Luxe: hladká múka, mlieko, tuk, droždie, cukor, soľ, na posýpku čo si zmyslíš, základ je roztopené maslo, potom napr. cesnak, mak, cukor, kakao, škorica

inak akékoľvek kysnuté cesto z toho čo máš po ruke alebo čo si vyžobral v prvom dome od lesa, tvoja gazdiná ti určite poradí

slaninové hady: v ľavej ruke had, v pravej ruke opečená slanina

radšej pahreba ako oheň a dym
radšej pomalšie opekanie (nech ešte nakysnú)
radšej hrubší ražeň ako tenší (aha, dvojzmysel, hmm, sorry)

nech sa darí
podpisy až na nádraží