Od koho: šmidla Carovne slovicko: tutok
Predmet: snejks fór kviker Datum a cas: 03.09.2012 13:02

takže ak sa podarí, si macher,
ak sa nepodarí, je zlý recept

jasné, pane Čechu jedem do rizika

ale hady sa vždy každému podaria, tak sa budem tešiť na foto
alebo dám vedieť keď sa bude robiť oheň v Podzámku a budem robiť proktora

-----------------------------------------

(2012-09-03 10:56:58) qviker napisal(a):
senk jú,ked opečiem prvého hada,dám vedieť, či si mi dala dobrý recept


-----------------------------------------

(2012-09-03 09:50:50) Chef Šmidlová napisal(a):
hady bejzik: akákoľvek múka, droždie, voda, soľ

hady de Luxe: hladká múka, mlieko, tuk, droždie, cukor, soľ, na posýpku čo si zmyslíš, základ je roztopené maslo, potom napr. cesnak, mak, cukor, kakao, škorica

inak akékoľvek kysnuté cesto z toho čo máš po ruke alebo čo si vyžobral v prvom dome od lesa, tvoja gazdiná ti určite poradí

slaninové hady: v ľavej ruke had, v pravej ruke opečená slanina

radšej pahreba ako oheň a dym
radšej pomalšie opekanie (nech ešte nakysnú)
radšej hrubší ražeň ako tenší (aha, dvojzmysel, hmm, sorry)

nech sa darí
podpisy až na nádraží