Od koho: Petrik | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: snejks fór kviker | Datum a cas: 03.09.2012 18:37 |
a toto je tu co, recept na bohactvo? ----------------------------------------- (2012-09-03 13:02:06) šmidla napisal(a): takže ak sa podarí, si macher, ak sa nepodarí, je zlý recept jasné, pane Čechu jedem do rizika ale hady sa vždy každému podaria, tak sa budem tešiť na foto alebo dám vedieť keď sa bude robiť oheň v Podzámku a budem robiť proktora ----------------------------------------- (2012-09-03 10:56:58) qviker napisal(a): senk jú,ked opečiem prvého hada,dám vedieť, či si mi dala dobrý recept ----------------------------------------- (2012-09-03 09:50:50) Chef Šmidlová napisal(a): hady bejzik: akákoľvek múka, droždie, voda, soľ hady de Luxe: hladká múka, mlieko, tuk, droždie, cukor, soľ, na posýpku čo si zmyslíš, základ je roztopené maslo, potom napr. cesnak, mak, cukor, kakao, škorica inak akékoľvek kysnuté cesto z toho čo máš po ruke alebo čo si vyžobral v prvom dome od lesa, tvoja gazdiná ti určite poradí slaninové hady: v ľavej ruke had, v pravej ruke opečená slanina radšej pahreba ako oheň a dym radšej pomalšie opekanie (nech ešte nakysnú) radšej hrubší ražeň ako tenší (aha, dvojzmysel, hmm, sorry) nech sa darí podpisy až na nádraží |