Od koho: qviker | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: oheň&piesne | Datum a cas: 14.09.2012 18:35 |
Ahoj Šmidla, môžeš teda upresniť kde vás nájdeme,kedy sa začína, večer sa ide domov, či niekto prespáva? či?čo doniesť a pod. ----------------------------------------- (2012-09-13 00:16:33) marta napisal(a): Mňo. Takže: síce sme oslávili, ale 5 hodín hrania nestačilo. Takže v sobotu od obeda pokračujeme. T.O. Kantor = trampská/tulácka osada. Ale nie sme ortodoxní, ani divní (hmm, no, keď o tom tak... veď uvidíte sami. V každom prípade sme milí a neškodní.) Kantor = lebo sme v Kantorskej doline (viď dejiny SNP) Kvantita: bude vysoká Kvalita: stredne vysoká, sólová gitara sa deportuje na Oravu. Tým sa ale otvára priestor pre hostí... hmmm? Kamelot: bude, v stredne vysokej kvalite, lebo sólová gitara sa deportuje na Oravu. Krčma: 30 metrov. Nástroje, hlasivky, antiséra ssebou. ----------------------------------------- (2012-09-12 10:22:24) Plucka napisal(a): No tak informuj čo najskôr :) ----------------------------------------- (2012-09-12 07:33:00) marta napisal(a): Eééé, neviem či zmena nebude dám update dnes večer/zajtra ráno: vyzerá že sme netrpezliví a návrat zatúlaného oslávime vo vysokej kvalite a kvantite už dnes poobede/večer tak sobota zatiaľ otvorená, ale ako vravím, nič nie je isté, napíšem viac ----------------------------------------- (2012-09-11 22:39:55) qviker napisal(a): Je to velka vyzva, presne to čo potrebujem, teraz som veselý, tak hovorím hej,na víkend nemáme nič, urobím všetko aby som zožral pečeného hada,chcem pečeného hada, prídeme/janka ešte o tom nevie,asi ju teraz nezobudím,aby som jej zvestoval tuto hadiu novinu,tak v sklabinskom podzámku,antiserum mám/neviem čo znamena T.O.Kantor-kantor je učiteľ????/bude aj kamelot??? ----------------------------------------- (2012-09-11 18:25:23) marta napisal(a): Sklabinský Podzámok - za potokom (exTípí) - sobota 15.9. cca od obeda do noci sviatočnejšia slezina T.O. Kantor (návrat zatúlaného), predpoklad hrania vo vysokej kvalite a kvantite všetky tulácke a folkové duše vítané Qviker, ak dojdeš, zamiesime na hady |