Od koho: kviker | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Nove fotky z anglicka | Datum a cas: 21.09.2012 14:28 |
ku vám ide jeden velký kanál u nás je zase veľa malých,minule som do jedného skoro je..spadol ----------------------------------------- (2012-09-20 16:02:26) krajciovka napisal(a): No pristup mam, ale signal je velmi pomaly a tak sa ku vam dostanu informacie velmi neskoro. No vies to kym sa dostanu vsetky informacie cez ten "velky" kanal. :o) Som rada ze sa ti pacilo. ----------------------------------------- (2012-09-14 17:42:14) qviker napisal(a): pekne Krajčiovka,idem pozrieť kde to je, pobrezie je super, a ozývaj sa castejsie, tela,hádam máš prístup k netu častejsie ako raz za dva roky!!!??? ----------------------------------------- (2012-09-14 14:46:47) krajciovka napisal(a): Ja len chcem dat vediet ze som uploadla nove fotocky z jednej super tury v North Devon. Aby ste aj vy mne zavideli ako pekne tu je a ako sa mam dobre. :o) A ako vidite mi tu mame aj "pekne" pocasie. :o) P.S. ale nie stale,to som sama ostala prekvapena ako mi to fajne vyslo. Aj ked na druhy den muselo trochu DOST poprsat, aby som si uvedomila kde som. |