Od koho: Petrik | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: ostrava | Datum a cas: 27.09.2012 20:20 |
Skoda ze ste neboli na Sliaci, tam lietali deviati Taliani a tiez tam bolo na co pozerat. ----------------------------------------- (2012-09-26 22:47:50) kviker napisal(a): najfamóznejší boli angláni, skoro všetci lietali sami,ale tých bolo sedem,predvádzali neuveritelné veci, človek o mnohých veciach vie,ale ked to vidí na vlastné oči tak je to úplne iné,boli fascinujúci, na budúci rok v ostrave ----------------------------------------- (2012-09-26 22:33:07) kviker napisal(a): prvýkrát som si bol pozrieť leteckú šou,prvý moment bol ušitrhajúci, ale potom som iba kukal aké je to krásne čo človek dokáže, to vám ti lietalo strašnou rýchlosťou,chvíľu to bolo tam a zase inam, prevracalo sa to na všetky strany, a mal som z toho výnimočný pocit ako je človek šikovný, samozrejme som obdivoval tých chlapíkov vo vnútri, ja už by som bol 10 razy zagrcaný a bezvládny a oni lietali sprava doľava a hore dole a mne sa z toho všetkého točila hlava a neuveríte bolo mi fajn, asi z toho, že je to niečo pekné, ked človek skúsi a vidí niečo nové, tak hor sa do toho a skúšajte aj vy, ved sme tu len na malú chvílku a vela vecí máme vo svojich rukách,či? určite hej |