Od koho: šmidla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: otazka | Datum a cas: 09.10.2012 22:56 |
a ešte si položím otázku: čo môže byť pre človeka milujúceho folk a prírodu povznášajúcejší zážitok než po ceste z Plíhalovho koncertu stupiť do medvedieho lajna? ----------------------------------------- (2012-10-09 22:54:32) šmidla napisal(a): ale predsa ešte pridám pre Lenku, Vierku a Nezmara: Lenka Dnes přijímám kondolence neb mi prasknul kondom v Lence Vierka a ajťák: Nech už tý placatý bedničky a všímej si konečne Věrky nejsou jen nuly a jedničky. Jsou taky dvojky, trojky a čtverky ešte by som mohla o hospizzérii, prostatickej elektrine, kompromyši a podobne ale asi máte svoje limity trpezlivosti, tak končím ----------------------------------------- (2012-10-09 22:51:06) Karla Šmidlová napisal(a): folkové dušičky spoza NT, kto má zdravé ruky nohy utekajte zajtra do Ružomberku – Plíhal je v životnej forme, hravší a vtipnejší už nebude. Dlhá ofina, široký úsmev ten istý, len menšie bruško a užšie ramená (asi dieta, zdôveril sa nám že má cukrovku: už si zložil nápis na náhrobok: Karel Plíhal, diabetik. Spi sladce. („já jsem introvert takže když chci mezi lidi tak jedu na hřbitov“)). no geniálne. 22 piesní hlavne z nových Vzduchoprázdnin a 48 básničiek a prúpovídek relatívne nových. (Postižen stařeckou demencí,pletu si manželku s kredencí. Toužebně čichám jí ku pleti, a hladím po spodním šupleti.) Alebo jedna pre Pepínky tetovanie: Romantika, horský hotýlek, ty usínáš a já ještě vzhůru, tvůj vytetován na rameni motýlek se s věkem změní v děsnou noční můru. A najlepšia z tých ľahších piesní z nového albumu sú Burani z Anglie: Už jdou burani z Anglie už duní Václavák Dřív než mi na boty nablijí odjedu svou xenoFÁBIÍ Už jdou z Karlových Varů sem zpátky Rus za Rusem Dřív než mě omylem zabijí odjedu svou xenoFabií Už jdou zástupy upírů až z Transylvánie V noci je potřeba tankovat , ptaj se mě na KREVNI BANKOMAT Fíha, no koľko som toho popísala, slovný prújem hodný Kvikkera, už končím, viac v piatok v PiJanku, poznáte ma podľa podivnej žiary v očiach |