Od koho: šmidla Carovne slovicko: tutok
Predmet: kliknutia Datum a cas: 22.11.2012 21:33

Kamej, ty už máš fľašu pre Qviker kúpenú, že tiež rýpeš?

-----------------------------------------

(2012-11-22 20:36:24) camay napisal(a):
Milý Qviker, pokúsim sa zase niečo napísať. Pracujem teraz na rozsiahlej trilógii, :-) tak mi to trochu dlhšie trvá. Volá sa to "Po stopách slávnych slovenských rodákov a rodáčok." Tak pozhovej byľku prvá lastovička sa pomaly klube z vajca.

-----------------------------------------

(2012-11-18 22:04:08) qviker napisal(a):
Ahojte kamaráti,už dlhší čas sledujem, že stránka tutok je stránka veľa kliknutí a málo písania, počítadlo sa otáča ale nik sa nemá k tomu napísať hocičo,úprimne, je to škoda, a niekedy mi to pripadá,že som na stránke senilných ľudí,čo na to povedať,len že je to škoda, mali by ste dostať po prstoch, a hádam aj na riť,lebo každá sranda raz skončí a to by bola škoda dvojnásobná,je mi jasné ,že moralizovanie je na ešte väčšiu riť, ale aspoň som si napísal , čo si myslím
niekedy príliš frfleme,je skvelé že tutok,teda MY,sme,netreba o niečo prísť,aby človek,vedel,čo má,
pekné jesenné dni
včera som trošku premýšľal či neísť na váh,trochu ma zneistila teplota vody a prehovoril ma sľub, že zájdem za svojim už vyše 80 ročným strýkom,zašiel som a bol som moc rád,veď váh ešte nejaký ten rok bude
o 2 týždne ma čaká praha a teším sa akoby som šiel prvýkrát,je to dobré znamenie a v tejto chvíli myslím,že viac nepotrebujem
ahojte