Od koho: qviker | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: on the sky | Datum a cas: 23.11.2012 11:54 |
vtedy som nebol v škole,však som si aj hovoril kto môže byť s.j., keby som znal, že je to šmidla,tak by som hned vedel kolka bije, takto som mal pocit, že som natrafil na nejakeho fiklého anonyma/ a to ti ja fakt nemám rád/, teraz mi je vsjo jasné,šmidla, odpúšťať ti preto nemám čo,skôr sa ospravedlnujem ja, ale ten absint platí, ked som sa k nemu tak ľahko dostal a nejaké tie hady k tomu :-), ----------------------------------------- (2012-11-22 18:22:15) Petrik napisal(a): Qviker Qviker, tebe nic neravi pojem ,, umelecke meno"? ----------------------------------------- (2012-11-22 14:57:19) šmidla napisal(a): Qvik! Prepáč, to som ja, Šmidla Jehovova. ešte v pondelok sa mi to zdalo vtipné, dnes vôbec nechápem prečo. Pondelok ráno? To mi ani neuveríte že som bola opitá, že? Na čo sa ešte môžem vyhovoriť? Asi už na nič. Asi mi ostane len sa ti verejne ospravedlniť. Strašne sympaticky si si zo seba uťahoval, tak som sa chcela sympaticky pridať, viac to neurobím prisahám. Odpustíš? Fľaša absintu už je na ceste, ak sa podarí, skúsim utopiť tvoj hnev niekedy pri najbližšom stretnutí. ----------------------------------------- (2012-11-21 23:04:20) qviker napisal(a): ake je to lahke skryt sa za s.j. ze s.j.máš na ešte niečo viac? sem s tým ----------------------------------------- (2012-11-19 10:33:23) S.J. napisal(a): Nemáš sa začo hanbiť Qviker, prekonal si svoj strach aj sám seba, a to je veľká vec, vyšiel si z toho ako lepší človek. . . . . a keď prídeš medzi nás na naše pravidelné stretnutia, dostaneš okrem výtlačku Strážnej veže aj radu čo ešte ďalšie by si mohol so svojim životom urobiť ----------------------------------------- (2012-11-18 22:34:20) qviker napisal(a): let sa uskutočnil 29.9. , moje predposratie sa skončilo nastupom do lietadla, utešovalo ma, že nič nemam vysporiadane a panbožkovi tak bude jasne, že takeho zmrda tam nepotrebuje, čo sa nasledne aj stalo, aj tak mi nebolo všetko jedno, našťastie som sa hanbil len sam pred sebou, ale bolo to super, bolo to krásne, a tak viac nejdem ani písať, |