Od koho: camay Carovne slovicko: tutok
Predmet: kliknutia Datum a cas: 26.11.2012 20:39
Vinco van Gogh si šupol Absinth, nevravím že decko - dva vínka nepôsobí pozitívne na tvorbu, ale že by som si mal odrezať ucho tak to teda nie. Verím, že za pár dní to tu vycapím na tutok. Budem zvedavý na kritiku :-).

-----------------------------------------

(2012-11-26 15:57:17) pixla + napisal(a):
neverim kazdu dobru tvorbu pocala flaska :-))

(2012-11-26 14:22:12) Plucka napisal(a):
Pozor, u mňa bola ta fľaška až na druhom mieste, na prvom bola tvorba(tá Camyho trilógia) :)

(2012-11-24 15:53:58) camay napisal(a):
Z našej partie to nebude, trochu som sa teraz v tvorbe zasekol, ale snažím sa. Aj tá fľaška občas pomôže rozhýbať kotrbu (čitaj kotrbu nie Kotlebu) :-)

(2012-11-23 16:36:59) jano napisal(a):
Chlast a baby, konečne dačo múdre...

(2012-11-23 14:49:53) pixla + napisal(a):
presne v nasom veku uz zabera skor ta flasa ako sex:-)a to este zo sexu sa mozes tesit tak raz ,dva??:-)a z flase aj celu noc teda ak je flasa dostatocne velka ale zas zo sexu mi nikdy nebolo zle ako z flase tak teraz neviem co je lepsie sakra poradte :-))

(2012-11-23 13:56:14) šmidla napisal(a):
Mali sme na fakulte docenta, keď mal pocit že ho nik na prednáške nepočúva, povedal hocijakú vetu ktorá obsahovala "SEX", a mal našu plnú pozornosť. (predsa len, 90te roky, a mali sme 18. Vtedy nás sex ešte zaujímal).

Ale čo som chcela: Qviker, tu na tutoku evidentne stačí použiť v príspevku slovo "FLAŠA" ked chceš rozpútať diskusiu.

(2012-11-23 13:19:11) qviker napisal(a):
v pondelok štrajkujeme v bystrici, pridi s tou fľašou na barikády

(2012-11-23 12:55:57) pixla + napisal(a):
a kde sa budu pit tie flasky ??? to ako aby som tam nechybal prispejem aj ja dake duchovne mudro do plena :-)

(2012-11-23 12:33:03) Plucka napisal(a):

Juuj Camey, to sa budem aj ja tešiť na tú Tvoju tvorbu, trilógiu :) a ak k tomu bude ešte aj dáka fľaška juuchuuu :)

(2012-11-23 11:56:00) qviker napisal(a):
To bude niečo z našej partaje? :-)

(2012-11-22 21:33:16) šmidla napisal(a):

Kamej, ty už máš fľašu pre Qviker kúpenú, že tiež rýpeš?

(2012-11-22 20:36:24) camay napisal(a):
Milý Qviker, pokúsim sa zase niečo napísať. Pracujem teraz na rozsiahlej trilógii, :-) tak mi to trochu dlhšie trvá. Volá sa to "Po stopách slávnych slovenských rodákov a rodáčok." Tak pozhovej byľku prvá lastovička sa pomaly klube z vajca.

(2012-11-18 22:04:08) qviker napisal(a):
Ahojte kamaráti,už dlhší čas sledujem, že stránka tutok je stránka veľa kliknutí a málo písania, počítadlo sa otáča ale nik sa nemá k tomu napísať hocičo,úprimne, je to škoda, a niekedy mi to pripadá,že som na stránke senilných ľudí,čo na to povedať,len že je to škoda, mali by ste dostať po prstoch, a hádam aj na riť,lebo každá sranda raz skončí a to by bola škoda dvojnásobná,je mi jasné ,že moralizovanie je na ešte väčšiu riť, ale aspoň som si napísal , čo si myslím
niekedy príliš frfleme,je skvelé že tutok,teda MY,sme,netreba o niečo prísť,aby človek,vedel,čo má,
pekné jesenné dni
včera som trošku premýšľal či neísť na váh,trochu ma zneistila teplota vody a prehovoril ma sľub, že zájdem za svojim už vyše 80 ročným strýkom,zašiel som a bol som moc rád,veď váh ešte nejaký ten rok bude
o 2 týždne ma čaká praha a teším sa akoby som šiel prvýkrát,je to dobré znamenie a v tejto chvíli myslím,že viac nepotrebujem
ahojte