Od koho: camay | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: krasny den | Datum a cas: 27.11.2012 22:17 |
Tak sa mi zdá, že skutočný Pixlov dôvod bol v uvedomení si, že o pár dní nastane "koniec sveta" a teda ľudia začínajú byť k sebe milší a ohľaduplnejší, teda už nastal ten čas dobrých skutkov. Čakal som aj ja práve na takéto znamenie, ale ani vo sne by ma nebolo napadlo, že sa niečo takéto prihodí Pixlovy. Hlboko ma to zasiahlo a celým mojím telom dnes dopoludnia presakovala pixloenergia. Uvedomil som si, že ten balíček poslednej záchrany, ktorý som si objednal z Ruska a na ktorý som dostal zľavu, (balíček mi ponúkali aj s mydlom - čo som rázne odmietol) mi je úplne zbytočný. Ďakujem ti Pixla, ked mi ten balíček dorazí tak tie sardinky v pixly a sviečky a ostatné hlúposti rozdám ľudom, ktorí ich budú potrebovať viac ako ja. ----------------------------------------- (2012-11-27 21:39:06) pixla + napisal(a): ano suhlasim takto na mna dobraka od kosti ,peto pijem za tvoje na chate :-) ----------------------------------------- (2012-11-27 20:48:52) šmidla napisal(a): Peťo, ty cynik, to od teba nebolo pekné. Myslím že toto je na fľašu absintu ;) ----------------------------------------- (2012-11-27 18:43:32) Petrik napisal(a): Aka rozpravka? Bud si spomenul ze nieje zamaskovany, alebo bola na blizku policajna hliadka. ----------------------------------------- (2012-11-27 17:48:11) qviker napisal(a): No Pixla, tento dobrý skutok poviem v škole deťom, Rozprávku O dobrom Pixlovi ----------------------------------------- (2012-11-27 11:41:34) šmidla napisal(a): Pixlov modrý život! Pán Foglar by zajasal. Hádam sa ti to vráti, keď ti bude raz nejaký mladý šrac ukazovať ako sa otvárajú dvere do rakety na Mars :) ----------------------------------------- (2012-11-27 11:35:47) pixla + napisal(a): dnes sa mi stalo pri bankomate ze babka nevedela vybrat peniaze ,tak mi dala kartu, pin a ukazoval som jej ako sa vyberaju peniaze,300 eur tolka dovera !voci mne :-)a na zaver mi chcela dat vsimne za ochotu, co som samozrejme nechcel uplne mi stacil dobry pocit ...tak uz mam krasny den :-) |