Od koho: šmidla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: BTF 2013 | Datum a cas: 25.01.2013 16:47 |
dobre sa to číta, ako krásne ladíte, ani orchester: Pixla a jeho pixloenergia vybudí akciu, Majo vyladí komunikáciu, Čuba pridá personalizujúci návrh, Plucka vás nenápadne, elegantne, ale o to neúprosnejšie zorganizuje, Petrík zdrbe a vykrúti, Quiker sa aspoň posnaží vás dopliesť, asi zo žiaľu že sa nezúčastní. No nádhera. Ešte mi tu chýba Kmeťko (hlavne žiadny stres, dymové krúžky nad hlavou), Semanka (jé to je krásne a nadšenie v očiach) a Cameyov štúrovsko-hemingwayovský koment. aj by som vás šla pri tomto ušlachtilom športovom výkone povzbudiť a skandovať lebo idem cez LM o dve hodiny, ale sa bojím, že od nealka piva o vás stratím ilúzie (a že ich mám veľa) ----------------------------------------- (2013-01-25 15:40:42) pixla napisal(a): Ano za hodinu idemeeee :-)) uz sa ladim doma pred zrkadlom :-)))a pijem a von ma byt nauzaj -20 tak organy ostanu skryte:-) ----------------------------------------- (2013-01-25 11:56:45) qviker napisal(a): Program skvelý, tak nech sa vam darí, správu o priebehu akcie zverejnite tutoka, bude asi mrznuť, neprikladajte si jazyky a iné orgány na kovové časti exteriéru Lipt. Mikuláša,hrozí ouraz ----------------------------------------- (2013-01-25 09:51:02) majo napisal(a): Program: 0. Uvodny pripitok. 1. Zhodnotenie doterajsich uspechov (2004-2013). 2. Hlasovanie o vyske vkladu na pokrytie nakladov akcie. 3. Degustacia. 4. Konzumacia. 5. Bohapusta Konzumacia. 6. Kroky na zlepsenie stavu. Body 3. az 6. sa budu cyklicky odohravat po smiesnej trajektorii konciacej v pianku a zacinajucej ... ktovie kde. ----------------------------------------- (2013-01-20 17:46:36) majo napisal(a): Stale plati datum 25.1.2013 o 17:00 ? |