Od koho: semanka | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: lyžiarsky | Datum a cas: 05.02.2013 20:53 |
Lyžiarsky na výške - Donovaly, suprišne bolo, raz som tete pristála na streche chalúpky a teta ma išla metlou odohnať, snehové perníky nechutili, tak som sa pratala :-D, skúsila som tam aj bežkovať a hold, až tento rok som si bežky kúpila... takže oplatilo sa ísť na lyžiarsky :-), tieto pohyby som nezabudla!!! ----------------------------------------- (2013-02-04 19:49:48) Pepínka napisal(a): Nemala som lyžiarsky. Nezaplatil si mi ho. ALE ústretovo prispievaš na moje každo-nočné degustovanie alkoholických nápojov na intráku takže sa nehnevám. ----------------------------------------- (2013-02-04 18:04:40) qviker napisal(a): ja si tak sedím, pochniapkavam si becherovku,a hoviem si, začal sa nám lyžiarsky výcvik, týždeň na chate, ešte že sú tie deti malé a nie je medzi nimi Viki Cabadaj s partiou, aký ste mali lyžiarsky vy? my sme mali za komančov výcvik pekne u nás na dedine, to ešte nebolo globálne oteplenie a každú zimu tam bol prírodný sneh, čo skončili komanči a prišlo spomínané otepľovanie, hádam sa tam ani nelyžovalo, teraz sme na Makove, na tunajší areál mám pekné spomienky,kedže sme sem so Zvratkom boli ako žiaci ZŠ závodiť, joj kedy to ten čas odvial? tak zatím,idem skúsiť pivo v bare, penu malo hodnú okoštovania, a potom že učiteľovanie je shit, ja by som im dal stávky, do Jáchymova s nimi :-) |