Od koho: šmidla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: ZVADLO - ignorovať | Datum a cas: 25.07.2013 08:22 |
Nepoučená prípadom „Folkyho Horácky džbánek“, dávam vám príležitosť odignorovať aj ďalšie nečervenecké akcie, a pozývam: 16.-18 august: oprášte celty, usárny a torny, s osadným gitaristom Broncom a 2 veselými chlapcami zo Spiša vyrazíme v piatok ráno na Prahu na ortodoxný vander na Brdy: - zalomiť palce s nefalšovanými brdskými trempami: Marge, Hřibom a špagátnikom Kečupom (no áno) - natiahnuť celtu na kempe Hardegg a počúvať celú noc húkanie lokálky zo Zadnej Třebáni - na legendárnom Zlatom dne priložiť kamienok z Kamčatky do mohyly kapitánovi Packardovi - okúpať sa v tôni pod Samotárom a opiecť hady na Old Dakote - pod Veľkým vozom na poloostrove Hebron nechať gitary zavlhnúť rannou rosou - v nedeľu na obed uhladiť ohnisko, ozdobiť ho smrekovou vetvičkou a po utopencovi v krčme U Trampa sa oddrncať lokálkou z Dobříše naspäť do Prahy. Po Duškovej Vltave medzi 1. a 5. augustom, ostávam v Telči, s Janíkom a Broncom. Čo dodať? My to ponímeme bicyklovo, výletovo a kúpaco, o večerné koncerty asi len ľahko zavadíme, viac sa tešíme na prespievané noci. Chceme sa na deň dva presunúť smer Česká Kanada, ale ak sa ozvete že by ste niektorý deň dorazili, tak sa radi zladíme. A posledný augustový víkend idem zaniesť osadnú vlajku na Mohelničák, aby som ušetrila mrzkých 250 KáČé za vstupenku, tak ak sa pridáte, s Hubom, Kali, Orkou a podobnými maniakmi predžemujeme noci do rána. Som na gmajli: marta.furdikova na gmail.com a telefónne číslo vám vydá krížska učiteľka s očami lane alebo môj najobľúbenejší predseda BUKu. |