Od koho: midla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: Vltava | Datum a cas: 08.08.2013 21:37 |
Vltava telefonov a foákov. Wifón mi neutiahnuté veko na sude preil :) plechová nezničitežná Nokia 6300 čo vydrala 6 ročné drsné zaobchádzanie aj kamčatskú zimu doslúila :( foáčik milovaný len cvaká naprázdno objektívom :( ----------------------------------------- (2013-08-08 20:51:30) tlamula napisal(a): Je to divne, tato Vltava bola asi vltava mobilov. Ano moja NOKIA, rok vyroby 2000, kamaratom zvana smratfon, to neprezila. A to za tie roky prezila vsetko mozne. Ja ja ----------------------------------------- (2013-08-06 21:11:50) ppdbch napisal(a): predsa len jedna smutna sprava, nahle a bez rozlucenia odisiel definitivne moj ajfac, nech mu je cloud lahky. Kto by to bol povedal, ze ten srot nevydrzi ani vodu z vltavy. ----------------------------------------- (2013-08-06 21:04:40) ppdbch napisal(a): Vltava 2013 bola totalne super. Hakmi a dorastom pocnuc a pocasim konciac. Velmi som sa potesil Cibuliakom, mala bombulka ma 5 rokov a uz ma prvu vodu za sebou. Hodne nasledovania, ci? Terezka, sice vodak uz skuseny, ale tiez 5 rocny. Myslim, ze deti si to vazne uzili, mladeznici tiez. Troska stresu bolo na konci, ale nevaaaa. Vltavu 2014 samoska dame!!!! Smidlinke veliky dikes za nocturna, ranoturna, obedoturna, desiatoturna, olovrantoturna..... AHOJ!!!!!! |