Od koho: majo Carovne slovicko: tutok
Predmet: Lodenica/Mohelničák Datum a cas: 13.08.2013 21:20

za sedm let, ci pristi tejden ..

-----------------------------------------

(2013-08-13 19:50:08) šmidla napisal(a):
už som to tu niekde inzerovala: ja určite Mohelničák,
vlakom, asi Čingov piatok o 9:05 z Vrútok.

Ak pôjde bystrická (alebo mikulášska?) partia na Lodenicu už vo štvrtok, možno to prehodnotím a pôjdem sa kuknúť na Gailardov, jednu noc na tom nesympatickom/nešmidloidnom podujatí pretrpím/prepijem/prespievam, a ráno pokračujem na Mohelnicu.

lebo No to se ví!

-----------------------------------------

(2013-08-13 15:31:49) qviker napisal(a):
S časovým predstihom zisťujem, či niekto plánuje na záver leta nejaký festival. Ak by sa nás našlo viac, bolo by to super. Predsa len byť niekde sám nie je bohvie čo. Posledný augustový týždeň je Mohelničák a Lodenica. S Jankou sme zvyknutý na Lodenicu. Je pravda, že je tam veľa ľudí a stratilo to akési intímne čaro, na druhej strane to vyvažuje veľmi dobrý program s množstvom kapiel, ktoré na Mohelničáku nie sú. Tam je to viac komornejšie a má to tam jednoducho svoje čaro. Mne samému sa to posudzuje ťažšie, pretože v Mohelnici som bol len raz,nemám k tomu taký vzťah ako mnohí, ktorí tam chodili viackrát. Osobne by som išiel tam, kde by sa nás nazbierala dobrá partia, pretože tá nakoniec rozhoduje o tom, ako bude / bez ohľadu na program, ľudí, počasie a neviem čo ešte/.Apropo Krivák čosi hovoril o Mohelnici vlakom, a to by bolo krásne si takto pocestovať, ale vlakom sa dá ísť aj do Píšťan. Kam teda pôjdeme?