Od koho: šmidla | Carovne slovicko: tutok |
Predmet: POĎAKOVANIA | Datum a cas: 12.11.2013 22:43 |
no tak sa tešíme. Dúfam že na nich nájdeš ešte viac mojich grimás ako Kvik ----------------------------------------- (2013-11-12 18:45:11) semanka napisal(a): Šmidlinka, bežne sa stáva, že ľudia nosia sacherky na vysokohorské chaty v batohu ... že vôbec sa niekde vytrepú a húfne to nerušia, keď prší - proste to je na dojatie :-D A vôbec, ešte sa tešte na jednu galériu foto :-) ----------------------------------------- (2013-11-12 08:28:27) šmidla napisal(a): sú ešte na svete chvalabohu ľudia ktorým stojí za to gratulovať, lebo si to vedia užívať: so slzami, červenaním, rumádzganím a fňukaním, sľubmi doživotnej náklonnosti a otvoreného účtu v knajpe :) mala by si to vyučovať na základnej škole Lenočka, je to čistá pasia ti nosiť torty :) ----------------------------------------- (2013-11-10 20:20:08) semanka napisal(a): Camayko všetko si krásne vystihol, ja len toľko: Ľudkovia moji, som rada že Vás mám!!! Ďakujem za krásne narodeniny a za Šmidlinu sacherku a proste za všetko. Nabudúce ideme na Borišov a berieme aj Čambasa :-) ----------------------------------------- (2013-11-10 20:03:10) cambas napisal(a): Ďakujem, že ste ma pozvali:-). Lenočka, krásny narodeninový deň cmuk ----------------------------------------- (2013-11-10 18:06:13) camay napisal(a): A ďakujem aj dvom "Košičanom", ktorí sa k nám pripojili pri zostupe z chaty pod Chlebom za čaj a ušúľané cigy čo famózne chutili. ----------------------------------------- (2013-11-10 17:10:43) camay napisal(a): Ďakujem Lenočke Jurčke-Semanke, že nás vyťiahla na hory, samozrejme Radkovi, že vyšlapal všetko bez zbytočných rečí, Qvikerovi za polievku v staničnej reštaurácii v RK, Ele za to ako nádherne voňia (Edo snáď odpustí túto poznámočku), Edovi za foto čoskorosaobjavujúce na Tutoku, Lucke za polnočné spoločné papanie, Šmidle a jej manželovi za vymakanú fotku snehuliaka s gitarou (predpokladám, že spravenú niekde na Pekelníku), a Šoférovi (kua teraz som si už nezapamätal meno - viezol Lucku mňa seba i Qvika) za bezpečnú jazdu ta i nazad. Ja si včúl zakúrim v piecke, otvorím si sedmičku červeného, slovenského-akostného-odrodového vínka, vyložím si nohále a budem čakať...... neviem síce na čo ale kto vie ??? :-) |